Salı, Mayıs 11

Play- Off Fikstürü


17 MAYIS 2010

20.00 KARŞIYAKA - ALTAY (Atatürk Olimpiyat)
20.00 KONYASPOR - ADANASPOR A.Ş. (Ali Sami Yen)

20 MAYIS 2010

20.00 ALTAY - ADANASPOR A.Ş. (Atatürk Olimpiyat)
20.00 KONYASPOR - KARŞIYAKA (Ali Sami Yen)

23 MAYIS 2010

19.00 ALTAY - KONYASPOR (Atatürk Olimpiyat)
19.00 ADANASPOR A.Ş. - KARŞIYAKA (Ali Sami Yen)

Bu maçlar sonunda Süper Lig'e 1 takım daha çıkacak. Altay'ın bütün maçları Olimpiyat Stadı'nda. Bu nedenle Altay'ı izleme olanağımız olmayacak. Adanaspor ve Karşıyaka'yı bir adım önde görüyordum bu da son maçı daha farklı bir atmosfere sokabilir.


Biletler 5 TL'den satılacak. Statü lig usülü olunca heyecan azalır diye tahmin ediyorum, ama bizim gibi futbol apaçileri, yani futbol dilencileri için yerinde 3 maç izlemek güzel olacak. Bekliyoruz.

Fotoğraf İnönü'den. 2008 Play-Off finalinden. Yani İstanbul'dan Süper Lig'e son yükselen takım Eskişehirspor. İstanbul uğurlu gelmiş olacak ki hala Süper Lig'deler.

3 yorum:

footballMovement dedi ki...

biletler maç günü gişedenmi satılacak?
Ali Sami Yen'de ki maçlara bende giderim.
zira bünyem alışkın değil uzun ayrılıklara...

muyek dedi ki...

Adanaspor gelir bu takimlarin arasindan bence. Izmir takimi kontenjanindan Buca geldi, Altay ve Karsiyakada acikcasi pek umut vaad etmiyor , Konyaspor desen Ziya Doganin 80 lerden kalma demode 10 kisilik defans futboluyla ilk sezonun kaymagini yiyerek kaldi playoffa..

kutay dedi ki...

biletler yarın saat 13.00’den itibaren Biletix gişelerinde, Biletix internet sitesinde ve çağrı merkezinden satışa sunulacak.