Cuma, Nisan 30

Adanalı Volkan

Adanaspor sahaya çıkıyor. Öndeki isim Volkan Arslan. Sene 2002 olması lazım. Volkan Arslan o takımın en önemli futbolcularından biri. Necatili, Ali Asımlı, Altanlı, Murat Şahinli kadronun önemli isimlerinden biri oluyordu. Kısa bir Kocaelispor macerası sonrasında da kendini İstanbul'da Galatasaray'da buluyordu.

Galatasaray forması giydikten kısa bir süre sonra oynadığı Fenerbahçe maçında hem takımdaki yerini garantilemiş, hem de "pitbull" lakabını almıştı. O maçta Fenerbahçe'ye 2 gol atan Ümit Karan ile kurduğu dostluk onu önce gece hayatına sonra İstanbul dışına yol almasına neden olmuştu. Diyarbakırspor'a sıfırdan attığı gol yadigar kaldı.

Volkan, Anadolu turu yaptıktan sonra bu sezonun devre arasında Orduspor'a transfer oldu. Bu hafta, Orduspor ile Adanaspor karşılaşıyor. Volkan eski takımına karşı forma giyecek. Volkan'ın eski takımı Adanaspor, tıpkı Volkan'ın olduğu eski günlerdeki gibi Süper Lig'e çıkma arifesinde. Orduspor ise eski günlerini mumla arayan takımlardan.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çıkacağız kardeşim süper lige inşallah allahın izniyle süper lig gerçek turuncusunu çok özledi çünkü...torosların ardından yükseliyoruz....