Perşembe, Nisan 1

Fabregas Neyin Nesi


- Yenilgiyi kabullenmeyen topçuları seviyorum. Dün de vardı bir tane sahada. Çocuk yenilgiyi önlemek için kendini parçaladı. Fibula kemiğinde çatlak varmış.

- Belki de bizim parçalı formalı giyen çocukların yenilgiye baş kaldırmalarını göremediğimizden böyle bir giriş yaptım.

- Messi'nin İngiliz takımlarına karşı vasat oynadığını düşünüyoru. Geçen sene Chelsea, bu sene Arsenal. Finalde gol attı gerçi United'a. İtalyanlar'ı dağıtan bir Messi de göremedik hala. Messi iyi futbolcu değil demiyorum tabi ki, bence dünyanın şu anda en iyisi ama bazı maçlarda yetersiz kaldığı da bir gerçek.

- Barcelona çubuklu Fener forması giyseydi, Arsenal bizim parçalıyı giyseydi, 15 dakikada 3-0 yapardı Barca.

- İngilizler malum kısıtlamalar (belki de olması gereken) yüzünden eskisi gibi iyi tribün yapamazlar. Dün de çok üst düzeyde değillerdi. Ama son zamanlarda Avrupa Kupaları'nda gördüğüm en iyi, iyi demeyelim de etkili, İngiliz tribünü olabilir. Takımı ittiler.

- Ertem Şener ne olur bu işi bırak.

- Arsenal'in o ilk başlarda yediği o baskıyı bu seviyede bir maçta zor görürüz. Acaba geri dörtlü kendi arasında şöyle konuşmuş mudur?
* Topu gören oldu mu?
* Az önce buradaydı.
Londra'da Abdülkerim ruhu.

- Sahadaki futbolcular arasından en çok Arshavin'i izlemek istedim. Messi'yi, Xavi'yi her hafta sonu görüyoruz keza. Ama Rus bize 25 dakika nasip oldu. Onda da pek bir şey yoktu.

- "Bunların oynadığı futbolsa bizim ligimizde oynanan ne" diye soran bizden değildir. (Ersin Düzen maçtan hemen sonra sordu bunu)

1 yorum:

Uğur ! dedi ki...

messi italyan direncine mi takılıyor, kariyer planlamasında italya ligi asla yok o zaman. fabregas olayıda esasen bence şöle; arsenal taraftarı potansiyel idol fabregas'ın bir türlü bunu başaramadığını ve de başarmak içinde çaba sarfetmediğinden yakınıyor, fabregasta bunun farkında olmak ile beraber bunun aksini ispatlamak için her zamankinden daha fazla kasıyor akabindede bu gibi mantıksız şövalyelikler yapıyor. bence bu durum taraftarına geçiremediği güvensizliği ile alakalı. neyse görüşürüz