Pazartesi, Nisan 19

Hayal Yıkan


Colin Kazım, Fenerbahçe'ye nasıl hayallerle geldi bilemeyiz. O gelince Fenerbahçeliler ne hayaller kurdu onu da ben bilemem. Ama beklenenler olmadı. sanırım O da Fransa'nın yolunu tuttu. Gerçi ben beğeniyordum. Türk statüsünde biz de iş yapardı sanki. Kısmeti Güney Avrupa'ymış.

Kazım'ın Türkiye'de sonunu hazırlayan maç sanırım ilk yarıda oynanan Beşiktaş maçıdır. Hem maç öncesi Twitter'a yazdıkları hem de maç içinde gördüğü kırmızı kart onun ipinin çekilmesine neden oldu. Eski takımı bugün ilk yarıda yenildiği Beşiktaş'ı yenmekle meşgulken, Kazım da yeni ülkesinde Montpellier ile karşılaşıyordu.

Montpellier, bu sene Fransa'nın şampiyonluk yarışında kendine yer buldu. Hala yarışta sayılırdı., bugün saat 19.45'e kadar. Bugün kendi sahasında Toulouse ile karşılaştı. Maçın başında öne de geçtiler. Fakat dramatik bir son dakika golüyle ilk sıra için iyice geride kaldılar. Kısa süreli bir hayal kurmuşlardı son 3-4 ayda. Hayallere son veren Colin Kazım oldu. Son dakikada attığı golle Montpellier 2 puan kaybetti. O da bu sene Fransa'daki 2.golünü atmış oldu.

Hiç yorum yok: