Pazar, Nisan 18

Deplasman Çilesi Sona Erdi


- Arda bu maçın önüne geçmesin. Nasıl trip atmak istiyorsa öyle atsın. Oyundan çıkarken soyunma odası girişinin önünde rol kesen kaptanlar da gördük. Arda en azından daha samimi.

- Baros nasıl santrfor oynanır, Neill nasıl stoper oynanır onu gösterdi. Neill nasıl bek oynanır, nasıl orta saha oynanır onları da gösterdi hatta.

- Neill nasıl muhteşem oynanır onu gösterdi.

- Bu Dünya Kupası'nda Avustralya'yı destekliyoruz.

- Gio bir gol atsa kendi de rahatlayacak biz de.

- İlk golde Manisaspor savunmasında ofsaytı bozan, hatayı yapan isim Mehmet Güven. Mehmet Güven ile çok anımız vardır, bu da bir yenisi oldu.

- Arda iyi ama çevresi kötü.

- Mehmet Topal'ın maskesi. Çok küfür yedi iki haftadır.

- Sabri iki haftadır eski günlere dönüş sinyali veriyor, vermesin.

- Çok yakışıklı ve karizmatik bir tandemimiz var.

- Bir tane adam esnedi tribünde, biz de izlerken güldük falan ama bu Lig Tv'de bir acayip. Adamı esnerken gördün mü akla "maç sıkıcı adamın uykusu geldi" demek gelir. Sen yayıncı kuruluşsun, marka değeri falan diyorsun sonra o görüntüyü koyuyorsun. Hadi maçta izledik neyse de 3 dakikalık özette bile var. Maçı izlemeyen adam bile maçın sıkıcı olduğunu anladı, kesin görüntüyü izleyen Türk insanı "millet Avrupa'da top oynuyor, bizi futbol diye uyutuyorlar" demiştir. Müşteri kaçırmak bu resmen.

- Reha Kapsal için Manisaspor kalsın istiyorum.

- 15 maçta 10 gol. Sezonun yarısında yok ve gol krallığı listesinde. Forza Milan.

1 yorum:

brdfckr dedi ki...

Lig tv icin dediklerinizi dusunmemistim. Gercekten hangi akla hizmet verirsin o goruntuyu? Gerci adamin agzida 90dereceden fazla aciliyor:) Severek okuyorum ellerinize saglik. Mactan notlar seklindeki yazilar da guzel oluyor.