Pazartesi, Nisan 19

Buca'ya Dost Kazığı


- Hemen bilmeyneler için başlığı açıklayalım; Bucaspor ve Mersin İdman Yurdu taraftarları, Anadolu'da sık karşılaştığımız "kardeş tribün" kavramına örnektir.

- Bucaspor, 2009 yılının başında açılan Buca Arena'da 3 defa yenildi, iki mağlubiyeti Mersin İdman Yurdu yaşattı. Zaten kurulan bu dostluk da o maçta güçlendi.

- Bucaspor, 10.saniyede gol attı. Daha önce Karabükspor maçında da erkenden gol atmış ve o maçta da yenilmişti.

- İzmir ekibi kazansa farkı 7'ye çıkaracaktı, büyük bir fırsat tepti. Adanaspor'a yaradı.

- Haftaya Mersin İdman Yurdu, Ç.Rizespor ile kendi sahasında karşılaşacak ve bu maça 1 puan önde başlayacak. Büyük avantaj.

- Mersin İdman Yurdu ligde kalırsa Ergün Penbe'nin heykelini dikebilir.

- Buca Arena'nın skorbordu çok enteresan. Çift haneli. Maç sonucu 02-03 olarak yazıyor mesela. Baya da büyük. Eski Highbury'nin skorbordunu hatırlatıyor. Onun gibi stadın köşe tarafında yer alıyor zaten.

- Maçın en iyisi bence 2 gol atan Nurullah Kaya'dır. Zaten bu sene Mersin İdman Yurdu takımında birşeyler için çabalayan biri varsa o da Nurullah'tır.

- Maçı anlatan Murat Ünlü'nün Nurullah'ı sürekli Nurettin diye anons etmesi.

- D Spor o kadar kötü bir yayın yapıyor ki, Mersin İdman Yurdu'nun 3.golünü göremedik canlı canlı. O esnada saçma bir orta sahasının tekrarını izliyorduk.

- Bucaspor, solak Erkan Taşkıran ile bek Serkan Yanık'ı çok aradı.

- Bucaspor çıksın istiyorum. Son 3 hafta, fark 4 puan. Hadi bakalım.

- Stat: Yeni Buca

Hakemler: Barış Şimşek, Muhammet Yumak, Samet Çavuş

Bucaspor: Cenk, İzzet, Mbemba, Veli, Murat Karakoç (Dk. 73 Türker), Onur (Dk. 57 Zafer), Yakup (Dk. 46 Bekir), Yılmaz, Sercan, Yunus, Mehmet Batdal

Mersin İdman Yurdu: Kerem, Ahmet, Mustafa (Dk. 85 Zafer), Fuat, Boum, Tuna (Dk. 77 Aytekin), Fatih Egedik, Sertaç, Nurullah, Fatih Şen (Dk. 82 Murat), Sami

Goller: Dk. 1 Sercan, Dk. 90 Türker, Dk. 13 ve 33 Nurullah, Dk. 74 Fatih Şen

Sarı Kartlar: Murat Karakoç, Veli, Bekir (Bucaspor), Sertaç, Boum, Fatih Egedik, Nurullah (Mersin İdmanyurdu)

Hiç yorum yok: