Salı, Nisan 6

Huzur


Aslında yazacak çok şey var ama o cümlelerin hepsi 2 bira içtikten sonra gece geç saatlerde daha iyi bir şekilde çıkar. Bu bahar günlerinde, güneşli havalarda fazla uzun konuşmak şart değil. İyimser bir taraftan bakmak nisan ayının gereğidir. Ben de öyle bakıyorum.

Şükürler olsun ki lig erken bitti. Geçen sene böyle değildi. Kötü oynuyorduk, Hamburg tazeydi, puan kaybediyorduk ama rakipler de kaybediyordu. Yarıştan kopamıyorduk. Şimdi ise öyle değil. Erkenden attık havluyu (Sanırım). Şimdi resetlenme zamanı, yenilenme zamanı. Bahar mevsimi. Hem içimizde biriken umut geçen sene bu zamanlardan daha fazla.

Hem geçen seneki kadar ümitsiz değiliz. En azından geçen sene mayısa kadar çok soğumuştum. Mayısta yeniden heyecanlandık. Şimdi o soğuma yok, korku var. Korkunun da ne kadar yersiz olduğunu sezon başı kampında takımının başında olan kıvırcık saçlı sayesinde anlayacağız.

Huzurluyum. Bir müddet hayatın geri kalanıyla ilgilenelim. Pazar günlerini deniz kenarında geçirebiliriz artık. Ezeli rakiplere de sesleniyorum; Utandırıp umutlandırmayın.

Hiç yorum yok: