Çarşamba, Ekim 8

Mustafa Denizli?

"Çeşme'de herkes bilir benim Beşiktaş'lı olduğumu..." Mustafa Denizli
***
Ertuğrul Sağlam'ın istifa ettiği gün, yani dün, Sinan Engin Mustafa Denizli olasılığının düşünülmediğini, Beşiktaş'ın hocasının yabancı olacağını söylemişti. Yani en azından ben öyle okudum gazetelerde. Bugün ise haberciliğine güvendiğim Ntvspor'da prensip anlaşmasına varıldığı söyleniyor, hatta Sergen de yardımcısı olacakmış.
***
Aziz Yıldırım da Löw, Rıdvan Dilmen, Zdenek Zeman ve Turan Sofuoğlu ile çalıştıktan sonra Mustafa Denizli'yi getirmiş, şampiyonluk sevincini de o şekilde yaşamıştı. O sezon birçok açıdan unutulmazdı zaten. Farklı bir teknik direktör Mustafa Denizli, Lig Tv'deki yorumculuğuna bakarak değerlendirmemek lazım. Ertuğrul Sağlam'ın hem saha içinde hem de dışında yapmaya cesaret edemediği bir çok şeyi yapacaktır. Ayrıca yıldız oyuncuyla da iyi geçinir. Misal sezona iyi giren, sonra ortadan kaybolan Delgado'nun yılı olabilir bu yıl. Mustafa Denizli'nin bu oyuncuya olan hayranlığını da biliyorum.
***
Sözün özü hayırlı olsun. Ben açıkçası çok sevindim bu gelişmeye. Mustafa Denizli Türk futbolu için çok önemli bir figür. Onu yeniden iddialı bir takımda görmek büyük keyif verecek. Ayrıca Demirören yönetimi de akıllı bir iş yapmış oldu böylelikle. Koemann ve Rijkaard, hemen sonuç bekleyen bu sabırsız yönetime uygun değildi. Fazla maceraya girmeden en doğru seçimi yaptılar diye düşünüyorum. Tabi bütün bu varsayım ve yorumlar haberin doğruluğuna bağlı, umarım doğrudur.

Hiç yorum yok: