Cuma, Ekim 10

FB TV'nin yüzleri

Evde uydu olduğundan 3 büyüklerin televizyon kanallarını sıkı takip ederim. Nostaljik maçlar, paf takım maçları genelde izlediklerim. Evde olduğum zaman genelde FB TV açık olduğu için artık bu kanalın bazı spikerlerine ve program sunucularına da alıştık.
***
Pelin Karabay ve Hande Karakadıoğlu bildiğim kadarıyla ilk zamanlardan beri var. Pelin Karabay daha ciddi ve soğuk biri edindiğim izlenim kadarıyla. Zaten Haftanın Konuğu diye bir programı var, ne zaman açtıysam ya Onur Belge ya da Mehmet Y. Yılmaz gibi camianın sevmediğim kalemleri denk geldi program konuğu olarak. FB TV'deki tek sarışın spiker dersem, sanırım hatırlanır.
***
Hande Karakadıoğlu kanalın en bilindik yüzü. Genelde FB TV'de ana haber bültenini sunar. Buna karşılık Biz Bir Aileyiz gibi gereksiz programları da sunduğu görülmüştür. Pelin Karabay'a göre daha sempatik ve sıcak kanlıdır. Greenpeace'te çalışırken ben, Bağdat Caddesi'nde Boyner'in önünde tarafımca görülmüşlüğü, maruz kaldığı iltifatlarımı gülümseyerek yanıtlamışlığı, kalp hırsızlığı yapmışlığı da vardır.
***
Zeynep Tandoğan yanılmıyorsam Okuldaki Fener diye bir program sunuyordu. O, Biz Bir Aileyiz programından çok daha gereksizdi. Kah çocukla çocuk oluyor saçma espriler yapıyor, kah işte Fenerbahçe Koleji'nde geçnlerin hayallerini soruyordu. Şimdilerde haberleri sunarken görüyorum, hafif toplu esmerce bir hanımdır.
***
Ve İpek Ustaoğlu... "ve" diyerek sona bırakıp bir de üç nokta koyunca bir numara varmış gibi görünecek ama hiçbir numarası yok. Countdown programında halk çocuğu Kıvanç'ın partnerliğini yapıyor, bir de Genç Çizgi diye bir program sunuyor. Kanalın yeni yeni popüler olmuş isimlerinden. Her kızda görmekten artık zul gelen büyük çerçeveli güneş gözlükleriyle görüyorum sürekli, o gözlükler olmadan daha güzel. Ayrıca an itibariyle de post fotoğrafı kendisine ait.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

favorim kesinlikle ipek!! kendisini sürekli caddede görmekteyim.bakışları çok fena!!!!