Cuma, Aralık 4

Ağrıma Gidiyor


"Bunda en büyük sıkıntı, Kewell ve Elano’nun oyunda neredeyse hiç olmamasıydı. Ve ağrıma giden en büyük olay, geldiği günden bu yana hiç ortada olmayan ve dün gece de yok olan Elano’nun, oyundan çıkarken taraftarlarca alkışlanmasıydı! Ayrıca Rijkaard’ı da bu konuda anlamak mümkün değil, herhalde sakatlanmasaydı 90 dakika bu kötü Elano’ya sabredecekti."
****
Yeri geldiği zaman, taraftar topçuya protesto koyduğu zaman, "bunlar olmamalı, topçuya sahip çıkmalı" diyenler şimdi neler yazıyor.

Topçu bizim, sahip çıkan biziz. Sana ne oluyor. İnsanları niye kışkırtmaya çalışıyorsun? Benim en çok ağrıma giden, her takımda oynayıp sonra bize gelen Sergen'e bu taraftarın tepki göstermemesi, hatta yeri gelince alkışlaması. Hiç haketmemiş o alkışları.

5 yorum:

minyatürkalem dedi ki...

Hak etti mi etmedi mi bilinmez ama Beşiktaş'tan sonra en çok faydayı Galatasaray'a sağlamıştır. Gerek 2000 yılında Hagi'nin yükünü sırtlarken, gerekse 2001-2002 deki mütevazi kadroda oynarken faydası olmuştur.

Fakat futbol zekası oyun içinde farklı, yorumcu olarak farklı çalışıyor.
Yıllar önce Cem Özer, İbrahim Tatlıses' e şöyle demişti, ''sen konuşma İbo, şarkını söyle'' Sergen için de kullanılabilir. Konuşmasın ve yorum yapmasın top oynadı şimdide oynatsın, konuşmasın.

Cem Kalay dedi ki...

2.Jardel vakası.

Her koldan başladılar Elano'ya sallamaya. Dün akşam en etkili oyunlarından birini oynadı bu sezon. Kıçını yırttı pas alamak için ama çoğu kez Elano yerine Barış'ın, Hakan Balta'nın tercih edildiğine şahit oldum.


Aldığı her topu olumlu kullandı. 2 tane gollük orta yaptı biri gol oldu sayılmadı, diğerini Nonda kontrol edemedi. Ayrıca iki, üç tane milimetrik pası varki rakip oyuncu engellemese gollük pas niteliğinde onlarda. Ayrıca Nonda'yı desteklemek için yaptığı koşularda konuşulmuyor hiç. Ee, sadece topun onandığı yere bakarız ne de olsa.

Yok ediliyor Elano göz göre göre. Ayhanları savunan Hakanlar olduğu sürece devam edecek bu. Onun kurtuluşunun tek yolu Baros gibi davranmasıdır Her mça kıçı yırtılana kadar mücadele edecek gol ve goller attıracakki Baros gibi kabul edilsin.

il Capitano dedi ki...

Daha 2.dakikada golü yeseydik çıkarabilir miydik sence Sergen Yalçın? 2.dakikada kontratak yediğimizde son adam olarak topu kesen Elano mu mücadele etmiyor? Orda olması gerekenler "bizim çocuklar" olduğu için kimse bu konuyu konuşmuyor ama Galatasaray taraftarı,daha doğrusu akl-ı selim Galatasaray taraftarı Elano'nun gayretini,hırsını,mücadelesini görüyor,takdir ediyor!

blogların hepsine baktım,özellikle Galatasaray menşeyli olanlara! Herkes Elano'ya pas atılmamasından şikayetçi. Bu içimi ferahlattı,çünkü Lincoln'u,Jardel'i yiyen zihniyete izin verilmeyeceğini,en azından çabalayacağını düşünmeme yol açtı.

Eline sağlık kutay,Elano'lara,Kewellara sahip çıkalım ki onları seyredebilelim!

bahadr_A dedi ki...

sergen gördüğünü yazmış..doğrudur da...bizim elanoya sahip çıkmış olmamız da elano için umarım etkili olmuştur..
iyi de sergene vaktiyle göstermemiş olduğumuz tepki...ne alaka..sergenin sahada Galatasaray a verdikleriyle artı alkışı da haketti...ki inönü deplasmanında beşiktaş taraftarıyla olan diolugunu hatırlıorum...tüm futbolculara örnek olsun..büyüdüğü kabı bilen kendini bilen...en azından gördüğünü söyleyen harbi adam...
Türk futbolunda keyifle izledik 'doğru lan' die die de dinliyoruz..

kutay dedi ki...

sergen futboluyla alkışı her zaman haketmiştir.

sergen'i de elano'yu da alkışlayan aynı tribündür.

sergen, elano'nun alkışlanmasını yadırgadıysa eğer (veya ağrına gittiyse);

fener'de ve beşiktaş'ta oynayıp g.saray'a öyle gelen, uefa kuralarında leeds,mallorca, dortmund çıkınca "sizi yenerler" diyen kendısının de alkışlanmasını yadırgamalı.