Pazartesi, Aralık 14

Özür Dileyen Tribün


Yepyeni birşey gördüm bugün. Hayatımda ilk defa görüyorum. Benzeri var mı bilmiyorum. Sami Yen'e ve aslında tüm İstanbul tribünlerine musallat olan narsist ortamdan sonra bunu görmek oldukça şaşırttı beni.

Adana Demirspor ve Anadolu Futbolu hakkında en çok şeyi bulabildiğimiz Hüseyin'in blogunda rastladım buna. Ayıp bizim, o blog olmasa yine haberimiz olmazdı.

Bu sene Livorno ile oynanan maç ile ülke gündemine oturan grup, asıl olayı şimdi yapmıştır. En büyük taraftar futbolcular sahtekar sahtekarlığına son veren, harika biz özeleştiri, harika bir hareket. İşte Şimşekler grubunun açılış sayfasında karşınıza çıkan paragraf:

"Bu yıl Demirspor'umuz yükselme grubuna çıkamazsa en büyük sorumlusu "ŞİMŞEKLER GRUBU" dur. Bütün Demirsporlulardan özür diliyoruz. Bu özür, özrümüz kabul olsun diye edilmemiştir. Canımızdan çok sevdiğimiz Demirspor'umuza hiç istemeden ve kontrolümüz dışında zarar verdiğimiz içindir. Saygılarımızla... "

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ya neyin özrü bıraksınlar bu işleri,şiidet dolu bir tribündür şimşekler grubu taraftar tipide öyle solcu falan değildir..ankaragücünün tribün tipleri ne ise bunlarda aynısıdr,takıma hiç bir fayda sağlamazlar..ama reklamı iyi becerirler..olan demirsporumuza oldu