Pazartesi, Aralık 7

Kartal-Pendik


Adanaspor 2 sezondur Bank Asya 1.Lig'de. Geçen seneye kötü başladı, sonra toparladı. Bu sezon ilk 6 için en büyük adaylardan.

Takımın hücum hattındaki isimlerini çok beğeniyorum. Mbilia, Kibong, Emre, Fevzi, İlyas gibi isimlerin yanında bir de hiç göremediğimiz, izleyemediğimiz, sakatlıktan kurtulamayan bir yerel kahraman Emrah Bedir var.

Bu hucüm hattı bu hafta Kartalspor'a 4 gol attı. Kartalspor, kendi evinde sadece 1 gol yemişti bu sezon. Adanaspor ise 4 golle rakibini devirdi.

Adanaspor da bu sezon ilk defa 4 gol attı. İşin ilginç yanı, geçen sene de 4 gol atamamıştı. 4 gol attığı son maç ise 17 Mayıs 2008'de oynanan Pendikspor maçıymış. (Benim askerden çıktığım gün). Adanaspor 4-1 kazanmış o maçı, Adana'da.

İstanbul'un komşu iki semtine 2 sezon arayla 4 gol attı turuncu-beyazlı ekip. Hem o maçta hem de dünkü maçta gol atan tek bir isim var: Emre Aktaş. Emre, yaz döneminde Ankaragücü ile anlaşmış ama daha sonra Adana'ya geri dönmüştü.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet gerçekten hasret kalmıştık buna.
Ama Adanaspor her zaman bu tip istikrarsız maçlar sergiler.

Açıkcası söz konusu Adanaspor olunca bu sonuçlar bizleri pek şaşırtmıyor hem olumlu hem olumsuz :)

-ki 4-0'dan sonra 5 dk.'da 2 yol yedik, yine rahat bir maç geçiremedik.

Ama herşeyiyle güzel deplasmandı.
Umuyoruz ki İstanbul deplasmanları artık süper ligde olsun.

http://www.kaplanpenche.org/fotogaleri/kartal_adanaspor

bu da bir Adanaspor blogundan fotoğraflar.

Turuncu Adana dedi ki...

hocam bir düzeltme,2008 deki şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz pendik maçınıda 4-2 kazanmıştık.Güneyin kralı istanbulda da güldürdü yüzümüzü devre arası iyi bir orta saha transferi ile seneye inşallah süper ligde olacağız.blogunuzda Adanasporumuzu görmek çok güzel