Çarşamba, Aralık 23

Kral Şadi





Dün Göztepe'den bahsederken Şadi Çolak geldi aklıma. Bu sene sarı-kırmızılı takımın formasını giyiyordu. Kadro dışı kaldı.

Türk futbolunun en özel karakterlerinden biri Şadi. Ç.Rizespor'un Süleyman Demirel'idir kendisi. 8-9 kere gitti geldi. Her gittiği takımda golleri attı, Rize'ye döndüğünde bekleneni veremedi. Geçen sezon Rize'de yenildikleri bir maç sonrası verdiği röportaj. Belki de 21.yüzyıl Türk futbolunun en samimi basın açıklaması.

Küfür ederek başlıyor, Şadi tepkiler var ne diyeceksin diyen muhabirlere, Şadi "ne diyim amungayayım" diyerek başlıyor konuşmaya.

Arada muhabirlere soruyor, ben ne yapıyım siz söyleyin, muhabirler de bulmuşlar Şadi'yi suyuna gidiyorlar, haklısın diyor Şadi de alıyor gazı..

Suratı, mimikleri ayrı renk katıyor. Bu röportajı birçok kişiye anlattım, ben anlatınca gülmediler. Dün tesadüfen buldum, iyi de oldu.

2 yorum:

Yeraltı Padişahı dedi ki...

Bir Göztepeli olarak ben Şadiyi beğeniyorum, umarım gönderilmez.Harbici delikanlı adam bu na benzer bir samimi açıklamada Denizli Göztepe maçında yapmıştı.Adamda hırs va istek var ama şans yok, gönderirilerse eğe inşallah gittiği yerde şanslı ve mutlu olur

Ozan dedi ki...

Sevimli adam, severim Şadi'yi. Hırsının kurbanı oluyor bence, tabi insanda biraz şans da olacak. Şanssız bir dönem geçirdi Göztepe'de