Salı, Aralık 22

Haftanın Maçları


Süper Lig ve 1.Lig'de ilk yarılar sona erdi ama TFF 2.Lig'de bir hafta daha maç oynanacak. Bu hafta sonunda, yükselme grubuna kalan takımlar tamamen belirlenmiş olacak. Her ülkede, her ligde olduğu gibi son haftalarda heyecan dorukta olur. Burada da öyle olacak.

1.grupta Türk Telekomspor ve Güngören Belediyespor yükselme grubuna çıkmayı garantilediler. Heyacanın en düşük olduğu grup burası. Meraklısına not, sezona kötü başlayan Sakaryaspor sonradan toparlandı ve şu anda 9.sıraya yükseldi.

2.grupta Akhisar çıkmayı garantiledi. İkinci takım ya Turgutluspor olacak ya da Göztepe. İki takım arasında 2 puan fark var. Göztepe bu hafta İstanbul'a gelip Tepecikspor ile oynayacak. Bu maçı kazanıp Turgutluspor'un yenilmesini bekleyecek.

Turgutluspor'un rakibi ise zirvenin sahibi Akhisar. Maç Turgutlu'da. Manisa derbisi. Ama İzmir-Manisa rekabeti de var. Çetin bir hafta sonu olacak. Akhisar son maçında Fethiye'ye yenildi, ununu eleğini astı yani. Turgutluspor ise kendi evinde henüz yenilmedi.
Turgutlu 1 puan alırsa, o da işine yarıyor.

3.grupta 3 takım kapışıyor. Liderliği Etimesgut Şekerspor garantiledi. Diğer gruplardan farklı olarak, buradan 3 takım yükselme grubuna yükselecek. İki takım için 3 aday var. 40 puanlı Çorumspor ve Tokataspor ile 38 puanlı Bugsaşspor.Son hafta maçlarında; Tokatspor, lider Şekerspor ile karşılaşacak. Çorumspor ise Sebatspor deplasmanına gidiyor. Bugsaşspor'un maçı nispeten daha kolay. Kendi evinde Kırşehirspor ile oynayacak. Kırşehirspor, en son sıranın 1 üstünde olsa da, son hafta Çorumspor'a çelme takarak dengeleri değiştirdi.

4.grupta Şanlıurfaspor liderliğini garantiledi. Tarsus İdman Yurdu ve İskenderun Demir Çelik çekişen takımlar. İki takım da son hafta deplasmanda mücadele edecekler. Tarsus İdman Yurdu, Van Belediyespor'a, İskenderun DÇ ise DİSKİ'ye konuk oluyor. İskenderun'un 35, Tarsus'un 33 puanı var.

Hafta sonu hangi takımların yükselme grubuna kaldığını yazarız.

Hiç yorum yok: