Pazartesi, Aralık 14

Serdar Kaptan





Serdar Topraktepe sevilen bir futbolcu mudur acaba? İstanbul'da top oynadığı vakitler, saha içinde antipati toplayan bir adam olmadı hiç bir zaman. İyi bir sol ayağı vardı, ama hırs eksiği vardı. O nedenle Beşiktaşlılar'ın da içinde hep "ah ulan"ı olmuştur belki de. Biraz hıslı, mücadeleci bir futbolcu olsaydı çok daha iyi bir kariyeri olabilirdi. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları hakkında kötü düşünmez herhalde. Ama Beşiktaş taraftarı da baştacı etmedi. Hep o hırs eksiği nedeniyle belki de.

Olan oldu. Yıllar geçti. Serdar Topraktepe artık Kocaelispor forması giyiyor. Hem de 41 numaralı formayı, hem de kolunda pazuband ile. 3.defa Kocaelispor'a geri döndü ve takımı en zor zamanda bırakmadı.

Bu sene Kocaelispor sıkıntılı. Ligin son sırasında. Nedenleri var, uzun uzun yazmaya gerek yok. Serdar takımın 24 yaşından büyük tek futbolcusu. (Diğeri Cem Sinan Vergül). 19 yaşındaki çocuklarla beraber takımı taşımaya çalışıyor.

Hem Kocaelispor'a puan kazandırıyor hem de tecrübesiz gençlere futbolu öğretiyor onları olgunlaştırıyor. 33 yaşında olmasına rağmen hala takımın en çok koşanı, en çok mücadele edeni, en agresifi. Alışık olmadığımız bir Serdar. Ve bu zorunluluktan değil, onun kendi tercihi. Yoksa o da bırakır giderdi.

Bu sene Serdar Topraktepe'ye saygı duyma yılı olmalı. Yukardaki fotoğraflar bunu en iyi anlatan kareler.

Hiç yorum yok: