Perşembe, Eylül 4

Kurtuluş Bursaspor'da

Serkan Kurtuluş sağbek sıkıntısı çeken Galatasaray'a transfer oldu. Bursaspor'dan yetişen oyuncu henüz 18 yaşında ama ismini çoktan duyurmuştu. Bunun en büyük nedeni ağabeyi Serdar Kurtuluş'un Beşiktaş'ta oynaması ve oradan milli takıma kadar yükselmesi. Bursaspor çıkışlı iki kardeş artık İstanbul'da mücadele edecek. Serdar, kendini biraz olsun ispatlamıştı zaten şimdi sıra Serkan'da. Sağ bek oynayacak adam arayan Skibbe acaba Linderoth ısararını sürdüecek mi, yoksa 18 yaşında uzun süredir oynamamış bir genci mi sahaya sürecek?Taraftarın gözbebeği Uğur geri döndüğünde nerede oynayacak, keza kendisi Paf takımda stoper oynamıştı. Merakla bekleniyor.

Futbolumuzda iki kardeşin İstanbul'un 2 büyük takımında oynamışlığı var mı bilmiyorum. Son zamanlarda olan bir durum değil. Bülent-Mert Korkmaz, Fuat-Okan Buruk kardeşleri biliyorduk ama bir derbi maçında 2 takımın sağ bekinde aynı aileden 2 topçunun oynaması çok hoş bir an olur muhakkak.
Bütün bunlar olurken Bursaspor altyapısının son ürünü bu hafta 2 gol attı. Sercan daha önce ismi Manchester United ile anılan bir topçu. Oralara gidemese bile yakın zamanda Kurtuluş kardeşler gibi İstanbul yolunu tutacaktır.

Hiç yorum yok: