Perşembe, Eylül 25

Parkenin Servet'i


Haberi Hürriyet gazetesinde okudum. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Habere göre Tanjeviç milli takımdan oyuncusu olan Fatih SolakFenerbahçe'ye çağırmış.
Bilindiği gibi Fatih Galatasaray'a büyük umutlarla gelmiş, ama bir türlü bekleneni verememişti. Ona çok güvenenler olduğu kadar, en iyi anlarında benche hapseden Halil Üner gibi hocaları da olmuştu. Sonuçta sarı-kırmızı yıllardan akıllarda kalan, atamadığı fauller, kaçırdığı smaçlar ve turnikeler, topu ıskalayıp ellerini birbirine vurup,alamadığı ribaundlar oldu. "Şu maçta da Fatih çok iyi oynadı takımı aldı götürdü" diyebileceğimiz maçı olmadı. Bu sene başında da gelen birçok oyuncunun arasından sessiz sedasız Aliağa 'nın yolunu tuttu.
Burada daha maça çıkmamasına rağmen milli takımda çok iyi bir dönem geçirdi, takım oyununa ve savunmaya önem veren Tanjeviç'in beğenisini kazandı. Hoca da Ömer Aşık ve Semih Erden sakatlanınca da sarı-lacivertli formayı yakıştırdı ona demek ki.
Hikaye nasıl sonlanır bilmiyoruz, ama başı ve ortası Servet Çetin hikayesi gibi. Önce Fenerbahçe'ye büyük umutlarla geliş, sonra takımdan kopup Anadolu macerası yaşayış, orada 6 ay gibi kısa bir sürede göze yeniden giriş, ve suyun öteki tarafına geçiş. Bakalım ne olacak?
Bu arada Fatih Solak Tanjeviç'i çok seviyormuş çünkü hastalandığı zaman bir baba gibi gelip gece yarıları ateşini kontrol etmiş. Bu davranışı çok hoşuna gitmiş. Acaba Solomon hiç hastalandı mı, hastalandıysa Tanjeviç ne yaptı? Bu da merak konusu..

1 yorum:

peralta dedi ki...

"Kuta'ya sevgiler" :)