Pazartesi, Şubat 23

Kaptan Hoca Oldu


Galatasaray'ın yeni hocası belli oldu. Yıllar önce kadro dışı kalan, jübile yapılmadan futbolu bırakan efsane kaptan. Futbolu bırakınca Gençlerbirliği'nde yardımcı hocalık yaparken Ankara'da gole sevindi diye taraftarın tepkisini çeken kol muhabbetleri uzayan Bülent. Hayırlı uğurlu olsun.

Söylenecek hiçbir şey yok. Sadece bekliyoruz. Bordeux maçı gibi bir maçla başlamak güzel olacak. Yenilse sorumlu olmaz, yenerse dolu krediyle başlar. Erciyes'te oynattığı topu oynatırsa, vur kır parçala yaparsa bu takım kimse yenemez. Ama Bülent maşa olup başkaları yönetirse takımı yaz aylarında buraya yeni hocamızı tanıtan bir yazı yazarız.

Asıl beklediğim taraftarın tepkisi. Bülent Sami Yen'e son geldiğinde Bülent lehine bağıranları susturan tribün bu sefer ne yapacak?

Aynısı Hagi için de geçerli olacaktı. I love you Hagi diye bağıranları tokmakla kovalayanlar Hagi gelince ne yapacaktı?

Son yıllarda Galatasaray Fenerbahçe'ye benzedi deniyor ya. Yanlış. Galatasaray Beşiktaş'a benzemeye başladı ki bu daha kötü. Ya da iki takım da Fenerbahçe'ye benzemeye çalışırken, Sivas adlı götürdü oluyor. Bülent Korkmaz hayırlı olsun. Amin.

Hiç yorum yok: