Cuma, Temmuz 3

Aida


Beşiktaş, Türkiye'ye gelmek istemeyen Ferrari'nin sevgilisini sunuculuk sözüyle ikna etti. Siyah-beyazlılar ile Genoa arasında iki hafta önce başlayan transfer görüşmeleri Beşiktaş'ın istediği şekilde sonuçlandı. Önceki gün İtalya'ya giden Başkan Yıldırım Demirören, dün gece Matteo Ferrari'nin transferini bitirdi. Demirören, İtalyan savunma oyuncusunun Türkiye'ye gelmek istemeyen sevgilisi Aida Yespica'yı zor ikna etti. Venezuellalı güzel model, sevgilisinin transferine onay vermesi karşılığında Numberone TV'de sunuculuk yapma sözü aldı.Siyah-beyazlı kulübün Ferrari ile anlaştığı haberi Sky Sport 24 kanalında da verilirken, İtalyan futbolcunun bu akşam İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Doğru mudur bilemem. Ama yeni bir malzeme kazandığımız muhakkak. Malzeme deyince yanlış anlamayın, sporun magazinsel yönü olarak. 2001'de Karen'in ruhumuzda açtığı tahribatlar hala unutulmadı. Yeri uzun süre dolmadı. Sırf o açık kapansın diye çok istedim Dino Drpiç transferini. Kim izlettiyse Sinan Engin'e o youtube videosunu Allah'ından bulsun. Geçen sezon başında Nuria Bermudez ile heyecanlandık. İzlemediğimiz videosu kalmadı ama Guiza Nuria'yı yolladı. Jardel, hatun yüzünden dağıldı, Guiza hatunu yolladı golleri atmaya başladı. Bize de "keşke çocuğumun babası R.Carlos olsaydı" sözü yadigar kaldı. İyi kullanamadık Nuria Bermudez transferini.

Şimdi sıra Aida Yespica'da. Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra sıra Beşiktaş'ta. Merakla bekliyoruz. Fakat Number One TV'de sunuculuk yapan ilk Beşiktaşlı o olmayacak. Milica Daboviç olayı çok taze daha. Bu arada Daboviç'i çıplak pozları için gönderen Yıldırım Demirören, Ferrari için Aida'yı ikna etmek zorunda kalmış. Bu da tatlı bir tesadüf işte.

Hiç yorum yok: