Pazartesi, Temmuz 6

Ronaldo Adayları


Ronaldo olunmaz, Ronaldo doğulur. Fakat yine de dünyanın birçok genci şu anda Ronaldo olmak istiyor. Bunun için çok fazla araştırma yapmaya gerek yok. Belki Türkiye'de çok fazla yoktur Ronaldo olmak isteyen. Burada Acun ilk sırada.

Bu gençler de Ronaldo olmak isteyenlerden. En azından fotoğraftan yapılan ukalaca tasvirle bu ortaya çıkıyor. Real Madrid bayraklarının altında, Barcelona'ya hafif gider yapıyorlar. Böylece Ronaldo olamazlarsa en azından Madrid'de yerel kahraman olmanın yolunu açarlar. Ronaldo olsalar, Bernabeu'nun çimlerinde kral olurlar. Olamazlarsa "bari tribünde kral olalım, reis olalım" diye çabalarlar. Ben öyle tahmin ediyorum, kesin bir yargı değil tabi ki. Ama o yaşlarda herkes bunu hayal etmiştir.

Ayaklarda Nike ayakkabılar, arkada kız arkadaşlar. Diplerden gelip World is Mine diyen Tony Montana'nın yerini artık CR alıyor. Üstelik şu ana kadar dramatik bir son da yok. (Dramatik sonu gerçek Scarfece Ribery yaşayacak gibi geliyor bana). CR, parayı kazanıyor, en güzel arabalara biniyor, mankenlerle beraber oluyor, en iyi takımda oynuyor. Ronaldo olmayı istemekten daha cazip ne olabilir ki?

Hiç yorum yok: