Pazartesi, Temmuz 20

Yeni Sezonda da Aynı


Bülent Uygun yine konuşmuş, bizim kulübe yine sallamış. Her röportajında sert konuşması çok dokunmuyor ama her röportajında lafın Galatasaray'a gelmesi can sıkıyor. Samimiyet kayboluyor, başka şeyler aramak zorunda kalıyoruz.

Bugün yayınlanan laflar her yerde tartışılacak. Sabah, Spor Servisi'nde Fuat Akdağ ve Mehmet Demirkol yorumladı zaten. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Ama şunu hatırlatmakta fayda var.

Bülent Uygun haklıdır(!). Arda ve Mehmet Yıldız olayları aynıdır. Zaten Adnan Polat, takım şampiyonluğa giderken "Arda'yı iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşünebiliriz." veya "Arda'yı alan şampiyonluğu alır" gibi laflar etmiştir. 5 kuruş etmeyecek Mehmet Yıldız'ı bu laf oyunları ile milyon eurolara yükselten Bülent Uygun, oyuncusu elinde kaldığı için mi acaba bu saldırıyı gerçekleştiriyor acaba? Yoksa 1 milyona oynayan Arda'nın kafası biraz daha karışsın diye mi?

Bülent Uygun bu arada bir ihbar yapmıştır. Kendisini Bülent Uygun yapan camianın başkanını " rakibin futbolcusunu ayartma stratejisi" uygulamakla suçlamıştır. Biz demiyoruz, Fenerbahçe'nin eski gol kralı Bülent Uygun diyor.

Hiç yorum yok: