Cuma, Temmuz 3

United Nerden Çıktı?


Yaklaşık 10 gün boyunca Owen'ın Galatasaray'a geleceğini sandık. Forumlarda, sokaklarda bu konuşuldu. Spor sayfaları, "bugün geliyor", "yarın uçuyor" tarzı haberler yazdı.

Galatasaray olmazsa Olympiakos, A.Villa gibi orta seviye takımların olacağı yazıldı çizildi. Ama hiçbiri olmadı, Owen, Şampiyonlar Ligi finalisti Man.Utd. ile anlaştı.

Forumlarda Owen Galatasaray'a gelir mi tartışmalarında bazıları, bu iki ismin beraber anılmasından heyecanlanmış olacaklar ki, Owen'ın artık söndüğünü, eski Owen olmadığını falan yazdılar.

Michael Owen bu, ölüsü iş yapar diyecektik, bize yar olmadı diyemedik. Adam İngiltere şampiyonuna gidiyor. United'a gidiyor var mı daha ötesi? Hani bitmişti bu adam, demek ki bitmemiş. Sir transferde fazla yanlış yapmaz.

Ama itiraf etmek gerekir ki, bir an inanır gibi olduk. Owen gelir sandık.

Fotoğrafta Owen, United filelerini sallıyor. O zamanlar Liverpool'da ilah, idol, ikon, efsane vs. Keşke Hull City'de falan oynasaydı da Liverpool taraftarı bu günleri görmeseydi.

2 yorum:

zafer dedi ki...

ruhunu şeytana satmak dedikleri bu olsa gerek..

Sir Douglas McGiven dedi ki...

sir'ün hatadan ya da mantıktan çok bonservisi elindeyken eski bir yıldızı kapma sevdası olacak bu. sonuç olarak ne yapıp ne yapamayacağı belli değil ama harika bir kariyeri (real öncesi) ve elinde olan bir bonservis var.

bedavadan golcü işte. yedekte otursun, iş yaparsa ilk on bire çekersin.