Salı, Eylül 1

Pazartesi Akşamı Notları


- Pazartesi maçı diye bir kavram, hele Süper Lig için oluşturmak çok zor. Sendrom günü ne maçı abiler. Cuma maçı öyle değil. Kutlu hafta sonuna başlanan cuma günleri böyle değil.

- Geçen sene Gaziantepspor deplasmanını da pazartesi oynamıştık. Gol yemeden kazandık ikisini de.

- Harry Harry Kewell, Harry Harry Kewell. Çok şanslı bir adamım ben evet, canlı canlı Harry Kewell izleme yıllarını yaşıyoruz.

- Nonda dün gol atmasa bugün nerede olurdu acaba. Nonda bu takımının en önemli topçusu değildir ama en örnek adamıdır. Her takıma böyle sorunsuz yedek lazım.

- Rıdvan Dilmen dün iyice şaşırdı. Nonda Baros'tan daha iyi bir futbolcu dedi. Nonda'nın kötü oynadığı maç hatırlamıyorum dedi. Kendisi sadece Fenerbahçe maçları izliyor herhalde, aklında Nonda'nın kafa golü yer etmiş. Hemen Nonda'nın kötü oynadığı bir maç söyleyelim. Hamburg'da oynanan Hamburg maçı. Ama canı sağolsun, o turu kaybetme nedenlerimiz çok başka.

- Futbol konuşan adam Baros'u eleştirirse, ben art niyet ararım. Tahminim gol atamayan Baros'a yapılan destek tezahüratları rahatsız ediyor ıslık kültüründe yetişenleri.

- Leo Franco bir pozisyonda ne uzadı öyle? Garip kalecilerimiz olmaya devam ediyor. Hayrettin-Mondragon-Orkun-Morgan. En normal kalecilerimiz Taffarel ve Simoviçti herhalde. Garip adamları severim.

- Servet'in Ümit Özat'ı hatırlatan sol kanat bindirmesi ve sağ dış ortası.

- Sabri her geçen gün daha sempatik geliyor bana. Kesinlikle değişiyor bu takım.

- Ankara'nın en berbat yerine yapılmış bir stadyumda, seneye olmayacak bir takıma atılan gollerden sonra, bir pazartesi akşamında, bir ramazan gününde, Nevizade'de yürüyen ve gündüz gece içen Sami Yen müdavimleri.

- 60'tan sonra oyunu rakip kaleye yığdımıza göre galibiyetin mimarı Roja Pujol olmalıdır.

- Bundan sonraki ilk maçımız Beşiktaş maçı. Son Beşiktaş maçından beri yenilmiyoruz. Arada 11 maç geçti. 9 galibiyet 2 beraberliğimiz var.

- Aydın iyi oynadığı zaman kısa saçları ve 7 numaralı formasıyla Kewell'ın gençliğini andırıyor. Ama andırıyor sadece.

- Kewell'ın Panathinakos maçı öncesi attığı gol, geçen seneki Olympiakos maçındaki golünü hatırlattı.

- Emre Aşık'ın hala oynuyor olmasına hala şaşıran var mı?

- Ankaraspor'un düz sarı forması gibi bir sarı forma istiyorum. Ama tonu farklı olmalı. 93 yılındaki Manu maçında giydiğimiz forma gibi mesela. Öyle bir forma çıksa arkasına Stumpf yazdırırım, yakalarını da kaldırırım.

- Oyuna girmeyen yedekler; Orkun, Uğur, Barış, Emre Güngör. 2008 şampiyonluğunun 4 kilit ismi.

- Günün diğer maçı Konya'da oynandı. Konyaspor - Erciyesspor. Konyaspor'un stadının çimlerini yıllar sonra ilk defa bu kadar düzgün görüyorum.

- Severin Bikoko ismiyle Süper Lig'i hakediyor. Renk katıyor.

- Konyaspor lige çıkmasın, Erciyesspor düşmesin.

- Pazartesi akşamı çalışmak, pazar akşamı çalışmak kadar koymuyor. Aslında çalışmak da pek koymuyor ya neyse.

-Erciyesspor sevgimin kaynağı Bülent Korkmaz'dır. Şimdi Bülent Korkmaz'a ilgim çok değil ama Erciyesspor sevgim hatıra kaldı. Tıpkı 3 numaralı formalara duydyuğum sevgi gibi.

- Marsel İlhan ne yapmış öyle ya?

Hiç yorum yok: