Cuma, Eylül 25

Herkes Bizi Konuşuyor


Aslında böyle bir yazı yazmak istemiyordum. Zaten yine de kafamdaki birçok şeyi yazmıyorum. Maksat ortam gerilmesin.

Olay şu. Galatasaray çok iyi. Bunu nereden anladım? Bazı internet siteleri ve televizyon kanallarından.

Fenerbahçeli arkadaşlar FB TV'yi ve Antu'yu takip ediyoruz diye, "bizden çok okuyorsunuz izliyorsunuz oraları" derler. Haklı olabilirler. Ama nasıl takip etmeyelim? Dakikalarca Galatasaray'ı konuşan kaç kanal var?

Evet son iki haftadır bakıyorum FB TV'de sürekli Galatasaray konuşuluyor. Ne konuşulduğu, nasıl konuşulduğu olayına girmiyorum. Yukarıda bahsettiğim yazmak istemediklerim o konular zaten. Kıvanç İle Maç Kaç Kaç veya Özlem ile Türkiye Özlemi tipindeki programlar dışında konu sürekli Galatasaray. Cengiz Çandar, Ebru Köksaldı, Selçuk Yula, herkes Galatasaray'ı konuşuyor.

Antu.com'a giriş yapamıyorum. Arkadaşım üyeydi, onun hesabından baktım. Galatasaray-Kasımpaşa maçı 150 sayfaya dayanmıştı.

Daha önce hiç böyle görmemiştik Fenerbahçe'yi. Rakipte olsalar camia olarak bazı konularda hakkını vermek lazım. Kendine güvenleri üst düzeydedir. Özellikle Yıldırım döneminde. Hal böyle olunca, bize en fazla 2 cümle sallarlar geçerlerdi. Şimdi dakikalarca tartışıyorlar. Bu onların şaşkınlığından mı kaynaklanıyor yoksa yeni bir politika mı bilmiyorum. Dikkatli olmak lazım yine de. Galatasaray'ı ne kadar yanlış analiz etseler de, bu kadar çok konuşmaları hoşuma gitmiyor değil. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak?

1 yorum:

brckkk dedi ki...

bu durum benim de çok dikkatimi çekiyor. geçenlerde rıdvan dilmen'in (rivayete göre) fenerbahçe'yi yorumladığı RIDVANCA programını izledim. Daum'u sordular, ikide bir "rijkaard böyle yapıyor, şöyle yapıyor" dedi. sonra "daum da böyle yapmalı" diyerek yorumu ve programı bitirdi. gerçekten güzeldi.