Salı, Eylül 29

Sakaryaspor Nereye?


5 maçta 2 beraberlik 3 mağlubiyet. 11 takımlı grupta son sırada. Tehlike çanları geçen sezon olduğu gibi yine erken çalmaya başladı. Bunun altı ise amatör. Haftaya rakip ezeli şehrin ikinci takımı Körfez Bld.

2 yorum:

Sir Douglas McGiven dedi ki...

kutay'cım ben sana şöyle anlatayım...

sakaryaspor'un içi boşaltıldı.

belediyeciliği döneminde de pek bir bok yapmayan, sadece cebini dolduran aziz duran'ın başkanlık yaptığı dönemlerde transferlerden gelen paralar çok güzel cebe atıldı.

transferlerden gelen paralar bir yana, kulübün parasıyla arjantin'den 3 futbolcu alındı, alınan futbolcuların kim olduğu asla bilinmedi. zira ne gören oldu ne duyan bu arjantinlileri. onların masrafları da cebe...

bunun gibi bir çok iş yapıldıktan sonra, son yönetim kurulu seçimlerinde zaten belediye başkanlığına da aday olmayacağı kesinleşen aziz duran, yönetimden bir güzel seçildi. o dönemlerde sakaryaspor'un borç batağında olduğu ayyuka çıkmamıştı.

yeni yönetim geldiği andan itibaren alacaklıların kapıya dayanması söz konusu olunca da neredeyse iflas bayrağı çekildi çekilecek.

futbolculara paraları ödenemiyor. ortalıkta dolaşan iki dedikodu var ve bunlara da çözüm olarak bakılıyor.

1) Takımı toptan Valiliğe devretmek.

2) Kulübü amatör kümeye düşürüp borçları sıfırlamak.

İkisi de sanırım Sakaryaspor Nereye? soruna gayet güzel cevaplar olmuştur diye umuyorum.

Unknown dedi ki...

Gerçektende sakaryaspor gibi süper lige damga vurmuş,büyük futbolcular yetiştiren,futbolu aşkla oynayan,aşkla izlettirebilen Sakaryasporun şu an ki durumu maalesef ki içler acısı