Perşembe, Eylül 24

Böyleleri de Var


Eski topçuların gider gitmez petrol mu bulundu, paralar nasıl ödenecek, 2000 kadrosu bu kadroyu yener, bu takımı biz kurduk vs.. demeleri artık can sıkan noktaya gelmişken, Volkan Yaman'dan göz yaşartan demeçler geldi.

Volkan Yaman, Hakan Balta, Uğur Uçar, Emre Güngör, Orkun Usak, Servet Çetin, Barış Özbek, gibi 2008 şampiyonluğunda emeği geçen birçok isim unutulmayacak. İyi niyetleri, mütevazilikleri, iş ahlakları ve en önemlisi 100 yıllık bu camiaya duydukları saygı için teşekkürler.

Volkan Yaman iyi ki bu formayı giymiş, terletmiş dememize neden olan cümleler:

"Galatasaray'a transferim gerçekleşti. İyi de bir başlangıç yaptım ama futbolda her zaman olaylar iyi gelişmiyor. Büyük takımlarda Anadolu takımlarına göre baskı daha farklı oluyor. Her maçta iyi oynamak zorundasınız, bir kaç maç kötü oynayınca kendinizi yedek kulübesinde bulabiliyorsunuz."

Başkası olsa şöyle kurardı. "O kadar iyi maçım oldu, 2 maç kötü oynayınca yerden yere vuruldum. Oysa yabancı oyuncular istedikleri zaman oynuyordu."
Devam edelim, onun yerine gelen Caner'e belki de tribündeki adamdan daha çok güveniyor:

"Caner çok iyi genç ve yetenekli bir futbolcu. İnşallah Galatasaray'da başarılı olur. Hakan Balta'nın arkasında forma bekleyecek. Caner'e güveniyorum ve transferini gerçekleştirenleri mahçup etmeyeceğini düşünüyorum. Caner'in, Galatasaray'da uzun yıllar görev yapacağına inanıyorum."

Bazılarının röportajlara başlarken besmele yerine kullandıkları "kırgınlık" sorusuna verdiği cevap:

"Yok. Çünkü beni, Volkan Yaman yapan Galatasaray oldu. Galatasaray çok büyük bir camia, orada çok güzel iki yılım geçti ve şampiyonluk yaşadım. Galatasaray'ın bende çok özel bir yeri var."

Ve can alıcı nokta. Bazılarının "geçen sene başarısız oldular, bu sene şampiyon olmak zorundalar" dediği takıma Volkan ne diyor:

"Galatasaray’da kalmayı isterdim. Ama orada bir devrim yaşanıyor. Muhteşem bir kadro kuruldu”

Yolun açık olsun Volkan Yaman, o da bu hafta sonu Sami Yen'e gelecek. Karan ve Yaman. Bakalım nasıl karşılanacaklar.

4 yorum:

siriusjames dedi ki...

Ümit Karan'ı bilmem ama maça gidecek olsam Volkan Yaman'ı bağrıma basardım taraftar olarak.

Adsız dedi ki...

Nasıl gitti ise öyle karşılanacaktır.

Adam Gibi...

ceyhun agaoglu dedi ki...

bir yerde karşılaştık volkan yaman'la ve yaklaşık 1 saat falan muhabbet ettik. bu söylediklerini görünce hiç şaşırmadım. bizimle konuşmasında da çok mütevazi ve içten konuşuyordu. üzüldüm valla keşke kalsaydı hatta işallah fenere gelir bi gün

Sinan Yılmaz dedi ki...

Volkan Yaman Galatasaray'a geldiği gün gözlerinin içi gülüyordu. Gerçekten Galatasaraylı olduğunu o değil, surat ifadesi söylüyordu.
Ama hırslı bir oyuncu olamadı hiç bir zaman. Yedekliği aslında biraz sorun etmeli futbolcu.
Volkan çok kilo aldı yedek olunca, iyi çalışmadı.

Ben 2 sene boyunca hem sevdim hem güvendim kendisine. Ama bakın devrinden söz ederken bile, biraz kendi yetersizliğini de vurguluyor.
Bir yandan güzel, bir yandan kötü bu Volkan için.

Ama Volkan'ı çok severim. Adam olması yeter.
Yaşı daha genç. Onun için hiçbirşey bitmiş değil.
11 çıkacağını tahmin etmiyorum...

Ama Ümit Karan'dan daha çok bağırmalı onun adını...