Cuma, Eylül 11

Fantazi Kadro


Şampiyonlar Ligi fantazi kadromu şekillendirdim an itibariyle. İlk hafta 11 çıkacak topçularım; kalede Milanlı Abbiati (1999'da devleştiği Galatasaray maçının devamını bekliyorum)
Geride azman defanslar Maicon, Ramos, Pique ve Lahm (ondan da Euro 2008 yarı finalini bekliyorum). Yedek defans Lucio. İlk maç İnter-Barca olunca, Lucio yedek kaldı, yoksa bu takımın asıl yedeği Ramos olur.

Orta sahada parayı kıstık, en fazla parayı kaptan Gerrard'a verdik, gerisini 5 liralık adamlarla doldurduk. CM efsanesi Kallstrom, geçen sene Kiev'de yüzümüzü güldüren Eremenko ve tanıdık isim Tello kaptana yardımcı olacak isimler. Yedek orta saha Montolivo. İlk maça Tello ile başlamak büyük risk, ama Mustafa Denizli sever böyle şeyleri.

Forvette İbra - Messi olsun isterdim ama Pique de olunca 3 Barcalı'ya izin vermedi Uefa (Platini İstifa). Biz de mecburen Messi'yi kadro dışı bıraktık, yerine Torres'i aldık. Yedek forvet ise Porto'dan Radamel Falcao.

Forma renkleri sarı-kırmızı, takımın adı kapalıüst. Yani "heryerdeyiz". Bizler inandık siz de inanın.

5 yorum:

armgn dedi ki...

Bir BİY Ligi var mı? Yoksa oluştursak hiç fena olmaz. Bize de eğlence çıkar.

kutay dedi ki...

çok güzel bir fikir, öyle bir şey oluşursa güzel olur, ama nasıl oluşturulur ben şahsen bilmiyorum, beceremem..)
bir ara tribün dergi'de vardı, BIY Ligi'de oluşursa çok eğlenecli olur..)

armgn dedi ki...

ok ben oluştuturup sana göndereyim ve diğer arkadaşlara da. aslında bu konuda sen ön ayak olabilirsin çünkü ben pek fazla kimseyi de tanımıyorum. seni haberdar edeceğim.

kutay dedi ki...

tamamdır, ligi kuralım, ondan sonra katılmı sağlarız..yalnız maçlar salı gunu başladığı için elimizi çabuk tutalım, hafta sonu kadrolar kurulsun, sonra catısmalar başlasın..=)

armgn dedi ki...

Fantezi'de ligi BIY Blogger League olarak oluşturdum. Lige katılmak için League sekmesinden aşağıdaki kodu girmek yeterli

Code to join this league: 34243-8293