Pazar, Eylül 6

Kakalı Gece

Dünkü maça damgasını Kaka vurdu bence. Kariyerinin en iyi maçını oynamadı belki ama en farklı maçını oynadı. Şöyle diyelim, eski Kaka'yı, Milanolu Kaka'yı artık görmeyeceğiz Madrid'de. Yani topu alıp, metrelerce süren, peşine Ümit Özat'ı takıp golü atan "vay be ne herif" dediğimiz Kaka'dan başka bir kimliğe sahip olacak. Artık o dediklerimizi Messi için diyoruz zaten. Dün iki 10 numara karşılaştı. Ağırlığını koyan Kaka oldu. El Clasico öncesi meydan okudu Leite.
Maradona, Kaka'ya hayranlıkla bakarken. Diego, kadrosuna birden çok "eski" Kaka koyarken, Brezilya yepyeni Kaka ile maçı domine ediyor.
Maçtan sonra Brezilya takımı az sayıdaki seyircisinin önüne gidip galibiyeti kutladı. Kaka takımın lideri olarak ordaydı. Yanında ise bizim ligin adamlarından Andre Dos Santos. Rosario'dan, Arjantin'den galibiyetle dönmek nasip olmaz herkese.



Peki Kaka bu fotoğrafın neresinde? Maçı izleyenler veya golleri görenler bilir. Kaka bu fotoğrafın başında, sonunda her yerinde. Oyunu rakip sahaya yığan Arjantin golü de buluyor. Beraberlik gelir mi derken 2 dakika içinde, Kaka veriyor pası ve maç tam burada bitiyor. Fabiano'nun vuruşu, pastanın üzerindeki krema.



4 yorum:

bozzio levin stevens dedi ki...

abartmayalım. kaka dün gayet iyiydi ama kariyerinin en iyi performansı diyorsan ilk defa kaka'yı izliyorsun demektir. kaldı ki dünkü fark kaka-messi farkı değil bütün olarak iki takımın farkıydı. eşit koşullar oluşsun o zaman messiyle kaka'yı kıyaslarsın. bunlar yanlış.

kutay dedi ki...

"Kariyerinin en iyi maçını oynamadı belki ama"
tam olarak böyle yazmışım...demek ki kaka'yı daha önce çok izlemişim..

csyasoo dedi ki...

Çok sıkıcı idi maç bence.
Yürüyerek maç yaptılar.

Sinan Yılmaz dedi ki...

Klasik csyasoo, güney amerika futbolu.
Birde bende bir eleştiri takıntısı mı oldu bilmiyorum ama şu salak kalecinin neden oraya çıktığını da biri sorgulamalı be ağabey.