Çarşamba, Eylül 9

Kombinenin Güzelliği


Dün altyazı geçti televizyonda. 4-4-2 okuyordum o esnada, keyfim yerinde. Hasbel kader bakıyorum ekrana. Geçen yazı şu: ".... derbinin biletleri tükendi."

Hafta sonu derbi var. Biletleri salı gününden çıkmış. Eskiden çarşambaları çıkar diye hatırlıyorum ya neyse, bu sefer salı çıkmış. Mış diyorum. Çok güzel bir şey. Farkında değilim. Umrumda değil.

Kombineyi almamdaki birinci nedendi. Bugün okuyorum. Yukarıdaki fotoğraflar gibi kareleri görüyorum. Sağanak yağmur altında, sabahın köründen itibaren bekliyorsun, 10 dakika içinde Biletix biletlerin bittiğini açıklıyor ve elin boş ayrılıyorsun kuyruktan. Hatta kendini bir kavganın içinde de bulabilmiş olabilirsin. Hayattan soğuduğun, lanet okuduğun vakitlerdir.

Bunların hiç birini yaşamıyorum bu sezon. Şükürler olsun. Gerginlik yok, sıkıntı yok, zaman kaybı yok, Biletix yok. Güzel bir şey kombine. Verdiğim paraya hiç acımam.

3 yorum:

anonim dedi ki...

"Gerginlik yok, sıkıntı yok, zaman kaybı yok, Biletix yok."

Bütün bunları düşününce, yaşadığın huzurun değeri: paha biçilemez!




Not: Hayır canım, MasterCard için çalıştığımı da nereden çıkardınız...

arnawut dedi ki...

:D
harbi çok rahat ya. 3. kombinem bu ama geçen sene almadık anasını satayım çile çektik. Hamburg, fener maçlarında geceden sıraya girdik. aldık mı aldık. ama çilesi çok arkadaş...
kahrolsun biletix.
a blackmarket company!

kutay dedi ki...

biletix için her zaman söyeldiğim lafı bir kez daha yazalım o zaman:
"vergisini ödeyen yasal karaborsa"