Pazartesi, Eylül 28

Ekrem Al İstifa Etti


Bana göre Bank Asya 1.Lig'in en iyi kadrolarından biri Adanaspor. Aynı zamanda güzel bir kadro. Güzelliğinin sebebi bu iyi kadrodaki isimlerin çoğunun ligin kaşarlanmış topçularından oluşmamış olması. Yani genç ama yetenekli bir kadro.

Avustralya doğumlu Ersan Adem Gülüm, Şanlıurfalı Fevzi Özkan, Adana şehrini karıştıran Emrah Bedir, boğa gibi kuvvetli Emre Aktaş, yabancılar Mbilla ve Kibong. Gayet sağlam bir kadro.

Geçen sene küme düşme hattındayken Ekrem Al aldı takımı. Devre arasında takımın başına geçti. 17 haftadaki 5.teknik direktördü. Ve o takım üst üste aldığı galibiyetlerle Play-Off potasına girdi. Altay karşısında yenilen son dakika golü Play-Off fırsatının kaçmasına neden oldu.

Ufuk Ateş'in attığı o gol herşeyin başlangıcı oldu herhalde. Golden sonra sahaya taraftarlar girdi. Bunun üzerine başkan Bayram Akgül istifa etti. Ardından Ekrem Al görevi bıraktı. Adanaspor saha kapama cezası aldı. Kongre beklenirken Akgül geri döndüğünü açıkladı. Ekrem Al da geri döndü, transferler yapıldı ama birşeyler eksik kaldı.

O da yönetim-teknik heyet-futbolcu ve taraftar arasında doğan güvensizlik ortamı. Bugün Ekrem Al istifa etti. Bunu sezon başından beri isteyen bir Adanasporlu arkadaşım üzüldüğünü söyledi. Son oynanan Boluspor deplasmanında çıkan 4 kırmızı kart soru işaretleri doğurmuş.

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Adanaspor şu an sıkıntıda. Ligde hocasını değiştiren 2.takım oldu turuncu-beyazlılar. Bu hafta yine deplasmandalar ve Bucaspor'a konuk olacaklar. Adana yine geçen sene gibi erken karıştı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

takımın bu şekilde gidişatı hiç iyi değildi.

böylesinin çok daha iyi olacağını umuyoruz, kan değişikliği olumlu yansıyacaktır. sadece takıma oyunculara değil, kulübe, camiaya, taraftara bir heyecan gelecek bence.