Pazartesi, Aralık 13

Bir Bahis Hikayesi


Hep Yiğit yazacak değil ya, biz de yazalım. Daha önce de yazmışlığım var zaten.

Dün sabah 2 kupon yaptım. Eve geldim, Sinan aradı. "Aga sana 3 maç söylüyorum yanına da bir tane sen ekle ortak kupon yapalım." dedi. Gittim oynadım. Sinan'ın dedikleri; Gaziantep-Kayseri 2-3 gol, Sivasspor ve Trabzonspor'du. Ben de 1 maç aradım. Günün aslında bana göre en banko maçı A.Bilbao maçıydı. Fakat Bilbao'yu sabahki kuponlara yazmıştım. 2 farklı kuponda aynı maç olmasını sevmiyorum. O nedenle Denizlispor'u ekledim.

Maçlar başladı. Önce Sivasspor yendi. Sonra Trabzonspor. Gaziantepspor 2-0 kazandı. Son maç benim maçıydı. Sinan "Denizlispor tutmazsa öldürürüm seni" diyor. Bense Denizlispor'a baya güveniyorum. 4 maçtır kazanamıyorlardı, bu hafta sıra galibiyette diye düşünüyordum.

Öne de geçtiler. Sokakta NTV Spor açık olan yerlerde altyazılardan kontrol ediyorum sürekli. Denizlispor önde. 5 dakika sonra bakıyorum, Denizlispor önde. En son bir bayiye girdim. Saat 9'u baya geçmiş. Denizlispor maçı çoktan bitmiş olması lazım. Eğer yendiyse bir kupon daha yapayım dedim. Fazla param yok, yattıysak bir kupon daha yapmak istemezdim.

Bayide hala Denizlispor maçı 1-0 gözüküyor. Maçın bitmesi gerekiyor. Sanırım bitti ama o sarı kutuyu eklemediler henüz diye düşündüm. Bir kupon daha yaptım.

Yemek falan yedim. Mutluyum, kupon tutmuş ya. Duşumu aldım. Yeni kupon ne durumda diye, Maçkolik'e baktım. Denizlispor son dakikada yemiş. Son dakikada yatan kaçıncı kupon bu?

Diğer kupon başladı. İlk maç Barcelona maçı. 4-6 gol dedik. Dakika 85 skor 3-0. İlk maçtan yatıyoruz. Krkiç girdi, maç 5 oldu. İlk maç tuttu.

Aynı saatte başlayan bir diğer maç. Bordeux-Rennes maçı. Beraberlik dedim. Golsüz devam ediyor. Bir son dakika golü üzer beni. Üstelik o saatlerde Juventus bir son dakika golüyle kazanmış. Bu hafta ne kadar çok son dakika golü oldu. Niang bile son dakikada attı, maç üst oldu. Korkuyorum. Neyse, kaza olmadı.

Son 2 maç. Benfica handikaplı, Estudiantes handikaplı. Benfica 1-0 önde. Gol gelmiyor. Benfica kazanırın oranı 1.4, handikap 2.5, üst 1.8. Kupona yazarken aynen şöyle düşündüm. "Ulan 1.4 oranı olan bir maçın handikap olma ihtimalı yüzde 60 falandır, neden bu kadar yüksek, yazalım ulan o zaman." Handikap olmuyor bir türlü. Bloga yazı yazmaya başlıyorum. Bir bakayım diyorum. Benfica maçı sona ermiş. 2-0. Son dakikada Aimar atmış.

Son maça kaldık. Estudiantes handikap dedik. Aynı saatte Velez maçı da var. Estudiantes kazanırsa şampiyon. Bu sene iki takımda sık sık 2-0 kazandı. Handikap olur kesin diyorum. Velez deplasmanda olduğu için beni biraz korkuttu, Estudiantes ise geçen gün River'a 4 tane atmış, kendi evinde kesin handikapı yapar, şampiyonluğu kutlar diyorum.

Ama tersi oluyor. Velez erkenden 2-0 yapıyor. Estudiantes maçı 0-0. Değil handikap, maçı kazanamıyorlar. Şampiyonluk gidecek. Dakika 65 gözüküyor. Bloga tekrar dönüyorum. Yazı yazmaya devam. 35 dakika sonra maç bitecek.

Yazı bitiyor, skora bakıyorum. Estudiantes şampiyon. 2-0 kazanıyorlar. Son gol son dakikada. Kupon tutuyor. Son dakikada giden bir kupon, son dakikalarda atılan 3 gol 3 maçla gelen diğer kupon. İlaç olur. Güzel oldu.

2 yorum:

UGUR BEKTAS dedi ki...

son dakika deme üstad...

bir arife gecesi, sabahı bayram..

cebimdeki son 5 lirayı
barcelona-a.madrid maçına 4-2 skor basmışım,oran 65 hemde tek maça..

eve geliyorum,ilk yarı bitmiş
skor 4-1 yattık diyorum
ilk yarı 4-1 bitmişse oooo...

maç bitime yakın tekrar bakıyorum,
dakika 88 falan hala 4-1..
yoksa mı diyorum,
atar mı atletico derken,
gol sesi geliyor 4-2..

maçın yayını sanırım ntvsporda olduğundan hemen açıyorum netten maçın son dakikaları izleyim diye,
evet skor 4-2 ve iki takım top çeviriyor bitsinde gidelim diye,
bonusu ile beraber 400 lira geliyor bayram üstü,hemde 5 liraya tek maçtan..

ama o adam,
lionel messi sadece ve sadece 5 saniye kala dakika 93:55'te ceza sahası dışında köşeye öyle bi bırakıyor ki,yerimden kalkamıyorum..

skor 5-2 :(

son dakika deme üsta,
fena oluyorum :)

ygtylmz dedi ki...

Mutlu sonla bitmesi iyi olmuş :) Güzel hikaye. Hep yaz. Sende hikaye bitmez :)