Çarşamba, Aralık 1

Elano


Elano hakkında birkaç satır şart ama Galatasaray hakkında cümleler kullanmak artık çok zor.. Bazı futbolcular verimsiz olsalar bile sevilir. Elano da bunlardan biri. Zaten onun verimsiz olduğunu söylemek de zor. Ali Sami Yen'de son 1.5 yılda atılan en güzel paslar onun ayağından çıktı. Bunlar istatistik hanesine yazılmaz. Maçları özellikle tribünden takip edenler, ona çok güvendi, onu sahip çıktı. Bazı şeyleri en iyi orası görüyor. Maçtan alkışlarla çıkınca "neden alkışlandı anlamadım" diye yazanlara inat.

Güzel adamlar gidiyor yavaş yavaş. Gitsinler, kaçsınlar, kurtarsınlar kendini. Baros da gitsin, Kewell da. Aklı olan gitsin. Buralar onları mutlu edecek yerler değil. Elano'yu bir kez şu fotoğraftaki gibi mutlu görmediysek bunun ayıbı onda değil bizde sanki. Elano ile ilgili yazılacak çok şey var da, söylesek sonucu olmuyor, bari bizde kalsın. Pas alabileceği sahalar artık onu bekliyor.

2 yorum:

Ogulcan dedi ki...

gönderilmesine üzüldüğüm ender yabancılardandı,seviyorduk bu temiz yüzlü brezilyalıyı

highstanbul dedi ki...

yazık ettiniz.. guzelim topcuydu, cidden nası da mutlu fotografda, beter olun beter..

ne uzulmustum ilk geldiginde.. walla icim rahatladı, 2 seneye doner avrupaya, star olmaz belki ama kaliteli ve belli bi standartı yakalamıs bi topcu olur.