Perşembe, Aralık 30

Selam Yine Ben


Leonardo bence geçen sene girdiği sınavdan geçer not almıştı. Zor durumdaki takıma şampiyonluk heyecanı yaşattı. Bu sezona iyi başlayan Milan'ın temellerinde Leonardo imzası vardır.

"Leonardo sadece Milan'da şans bulur, o da eski takımı olduğu için" diyenler; mayıs ayında haklı olduklarını düşündü. Ama 2010 bitmeden Leo, yeni bir takımın başına geçti. Üstelik yine Milano şehrinde.

Hem Inter'i hem Milan'ı çalıştıran kaç teknik direktör vardır? Bunu 41 yaşında gerçekleştiren kaç teknik direktör vardır? Bunu 1 sene içinde başaran kaç teknik direktör vardır?

Peki Brezilyalı; Inter'de ne yapar? Milan'da 1.5 sene önce enkaz devralmıştı. Şimdi ne olursa olsun son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan takımın başında.

Hayat çok enteresan. Mayıs ayında Inter kral, Leonardo yetersiz hocaydı. Aralık ayında Inter'i kurtaracak kişi olan seçilen isim Leonardo.

Leonardo, solaktır, sol kanattır, ve çocukluk kahramanımdır. O nedenle başarılı olmasını isterim. Inter'i ise pek sevmem ama Leonardo Inter'i hoş görmek için yeterli bir sebep.

Serie A yeni bir hikaye ve rekabet kazandı. Milano ise Leonardo ve Allegri gibi iki büyük takım tecrübesi yetersiz ve kupasız 2 hocaya sahip. İtalya garip bir futbol ülkesi, Serie A sinema filmi gibi bir lig. İlgiyle izliyoruz.

Hiç yorum yok: