Perşembe, Aralık 23

Sahaya Çıkarken


Hayatımda kritik bir gün. Kritik değil belki de; önemli diyelim. Adım atıyorum. Bunun futbol olarak karşılığı sahaya çıkmak. Sahaya çıkıyoruz. Maça başlıyoruz.

Tanıdıklar olayı biliyor, taşındım. Son 5 yılda 5 ev değiştiren bir adam için sıradan bir durum. Ama 6.ev bir geri dönüşü simgeliyor. Doğup büyüdüğüm mahalleye dönmesem de ona yakınım. En azından daha bir evimdeyim artık. Üstelik bu sefer sorumluluk daha fazla olacak gibi. Kendi ayaklarımızın üzerinde duruyorduk zaten ama şimdi tökezlemenin bile telafisi olmaz. Altından kalkarız.

Yukarıdaki fotoğrafı PC'ye atmışım zamanında. Niye atmışım bilmiyorum. Bir Fiorentina - Juventus maçı. Sanırım takım sahay çıkıyor. Belki de şampiyonluk kutlaması.

Biz de sahaya çıkıyoruz. Maç başlamak üzere. Taraftarlar, sevenler sahaya çıkmadan önce çok yardımcı oldu, hepsi sağolsun. Bundan sonra baskı üzerimizde. Ama ben baskıyı severim, yeter ki ıslıklama olmasın, sabırla beklesinler. Kutay gol gol gol diye bağırmasınlar, erken gol gelmeyince uğultu çıkmasın, sabırla tezahürat yapsınlar. Yaparlar da zaten. Biz de her golden sonra tribüne koşarız. 2006 yılı pankartı; size inanıyoruz.

4 yorum:

muyek dedi ki...

evin yeride guzel, cakin bir lig tv haftasonu insanin disari cikasi gelmez hele bir de guzel isiniyorsa

ygtylmz dedi ki...

Sahayı terkedin MELEKLER gelsin :)

kutay dedi ki...

@muyek
evin yeri güzel o yüzden içerde durmaya gerek yok. lig tv alıp serdar özakn'ı izlersek o ev cehenneme döner...)
@yiğit
skowranska nerede oturuyor, şunu bir bulsana, yakındır bize belki..)

Aykut dedi ki...

Baskıyı kutay gol gol gol yerine,
"saldır kutay ok lets go," nidalarıyla kurucaz titreyecek o ayaklar..