Pazartesi, Nisan 13

Dalga Geçmeyin Artık

Hayatınız beraber geçiyor. Açılışlara gidiyorsunuz. Eğleniyorsunuz. Tabi ki yapın. Ama içiniz dışınız bir olsun. Ya bunu yapın ya da aşağıdakini. İkisi aynı anda olmaz.
İnsanların ne düşündüğünü önemsemiyorsunuz , neyi temsil ettiğinizin farkında değilsiniz. Siz açılışlarda gezerken insanlar bilet kuyruğunda canı pahasına mücadele ediyordU. Peşinizden geldiğini sandığınız insanlar, bütün imkanlarını seferber ederek maçlara, forma ve arma için geliyorlar. Siz bunun farkında olmadınız hiç bir zaman.
Anlamsız bir rahatlıkla çıkıyorsunuz sahaya. Top oynamıyorsunuz. Derbinin gerektiği hırsın bir damlasını göstermiyorsunuz. Ondan sonra yalandan kavga ediyorsunuz. Siz kavga edince insanlar galeyana geliyor. Evet başardınız. Yine bazılarının kahramanı oldunuz bu gece. Üstelik futbolcu olmanıza rağmen bir gram top oynamadan. Bundan sonra yine açılışlarda kol kola gezebilirsiniz. Atarlı köyün giderli çocuklarısınız çünkü.
İnsanları bu hale getiren sizsiniz. Bir facia yaratacaktınız. Sizin önemsemediğiniz ama insanların hayatlarını adadığı şeyleri kullanarak yaptınız bunu. Ama umrunuzda mı? Bundan 4 ay sonra diyeceksiniz ki " milli takım hakettiği desteği almıyor." Bir düşünün bakalım acaba neden?


Hiç yorum yok: