Cuma, Nisan 17

Kadıköy'e 2 Kaldı


2 maç sonra UEFA Finali'nde kim oynayacak belli olacak. Ama şimdiden ülkeler belli oldu. Ukrayna-Almanya finali olacak.

Semtimizde oynanacak final için tahmin değil istek yapılır. Bizim gelemediğimiz yere bizi yolumuzdan eden Hamburg'un gelmesini hiç istemiyorum. Hamburg gelirse bir de bu sezonun sloganıyla "wir fahren nach Kadıköy.. mit dem metrobüs" pankartı yaparsa kahrolurum. O yüzden oradan Bremen gelsin.

Diğer taraf ise çok daha kötü. Lucescu'yu sevmediğim için ve finale çıkarsa yine çarşaf çarşaf çıkacak olan " ülkemizde değeri bilinmeyen, çingene denilen Lucescu final oynayacak" yazılarından tiksindiğim için Kiev'i istiyorum. Ama Kiev final oynarsa da ezeli rakibimiz "bizi eleyen takım Uefa Finali oynadı" diyebilir. O da kötü. Bir de Kiev-Hamburg finali oynanırsa sezon başında Kadıköy hedefi koyan Fenerbahçeli ve Galatasaraylı yöneticilerin aynı bağlamda açıklamaları olur.

Marsilya ve Udinese gelse ne güzel olacaktı. Kötü oldu bu biraz. Yine de Bremen-Kiev daha güzel duruyor. 2000li yılların takımı diye adlandırılan takım 2009 yılında ilk finaline çıkacak İstanbul'da. Bunu demek de en az Liverpool'un 2005'i kadar önemli bir tanıtım olabilir.
Şu anda tek bir kazanan var. O da Türk erkeği. Semtimize Ukraynalı akını olacak. B-E-K-L-İ-Y-O-R-U-Z.

Üst tarafa bir Ukraine hatunu koyabilirdim ama futbolda yeri yok diye düşündüm. Vazgeçtim. Ayrı bir başlıkta irdeleriz belki...

1 yorum:

scorpio dedi ki...

ukraine hatunu, oh yeah bekliyoruz :D