Pazartesi, Nisan 27

Hey Maşallah


İşler yoğun, yazamıyorum. Ama bunu yazmadan da olmaz. Gündem soğumadan. Dün çok güzel bir beraberlik aldık. Çok rahatladım. Mayıs ayını rahat geçireceğiz. Dün gördük ki eğer o golü yemeseydik mayıs ayında kel kalacaktık.

Yıllardır Galatasaray'ı izliyorum, ilk defa izleyesim gelmiyor. Hem oyun olarak hem de futbolculara duyuduğum güvensizlik nedeniyle. İşte maçın kırılma anı. Baros çıkıyor, Hasan giriyor. Şu kare de benim Bülent Korkmaz sevgimdeki kırılma anıdır. Hasan hiç üzerini değiştirmeden oyuna girse birşey demezdik. Ama şunu görünce "yok artık."diyorum. Bir futbolcuyu bu halde görsen, "dur koçum girme sen oyuna" demek lazım.

Sezonun kırılma anı, Baros'un Kocaelispor maçında kaçırdığı penaltı oldu. Hatta uzun vadede daha iyi irdeleriz, belki de önümüzdeki 10 yılın kırılma anıdır. Dün aynı Baros oyundan çıktı. Galatasaray'da yıllar sonra ilk defa, golü at yat taktiği yapıyor. Bunu Luce de yapardı, onu da beğenemzdim. Ama o takımın oyuncuları sonuna kadar savaşırdı ve hiçbirinden göbek yoktu. Sergen dahil..

1 yorum:

Ultraslan Sedat dedi ki...

hasan şaş.ümit karan.sabri sarıoğlu.bülent korkmaz.bunlar gs ı gs yapandır.biraz daha saygı pliss-yabancı hayranı olmamak lazım