Pazartesi, Nisan 13

Karakter


Antipatik oyuncu Lugano. Pis işler yapıyor sahada. Bizim için sevilecek bir adam değil. Ama saygı göstermek lazım. Bugün birçok futbolcu kavga etti. En harbisiydi Lugano. Husumeti kimleyse onla yaptı. Üstündeki forma için ne gerekiyorsa onu yaptı. Her zamanki gibi. Kimseyi takmadan.

En sevmediğim Fenerbahçeli en sevdiğim Galatasaraylı futbolculardan birini Ali Sami Yen'de dövdü. Acı ama gerçek. Fakat burada Emre'nin karizması çizilmedi. Emre tam yakışanı yaptı. Düştü bir daha kalktı, düştü bir daha kalktı. Her seferinde yenildi ama yine ayağa kalktı. Oysa bazıları yıkılmaktan korktuğu için Kadıköy'de Uğur Uçar'ı, geçen sene Sami Yen'de Lincoln'ü yalnız bırakmıştı.

Neyse Lugano'ya dönelim. Sen yine çirkindin bugün, ama her zamanki gibiydin. İçin dışın bir. Çok antipatik bir adamsın ama senin gibi düşmanı sahte dostlara tercih ederim.

Bülent Korkmaz da suçu Lugano'ya atanlardan. Herşeyi berbat etmiş Lugano. Sanki herşey çok güzeldi de. Lugano'ya şükredin, gündem değişti. Sizi değil kavgayı konuşuruz uzun süre.

2 yorum:

Alican dedi ki...

olan emreye oldu. kırmızı kartı da yedi haksız yere.

Adsız dedi ki...

tek bir suçlu var. o da : Lincoln.
Şampiyoon Beşiktaşk