Cuma, Haziran 19

Bir güzel adam

Batuhan tatilde... Bu adamın açıklamaları çok hoşuma gidiyor, Tanju samimiliği var sanki. Tanju samimiliği ne diye siz düşünmeden ben söyleyeyim. Galatasaray'ın yüzüncü yıl cd'sini izleyen herkes bilir, Neuchatel maçında attığı golleri anlatışı, neden koşmadığına "yorulurdum da ondan" diye cevap vermesiyle gönlümüzde ayrı bir yeri var Tanju'nun. Batuhan da ondan geri kalmıyor. Futbol Tatilde programında harika açıklamalarına denk geldim az önce. Muhabir diyor ki "Beşiktaş'ta ikinci yarıda ne değişti sence?" Batuhan'dan cevap: "Ben gittim, uğursuz ayağımı çektim belki ondandır".. Sohbet devam ediyor, "Batuhan, kendine örnek aldığın golcü var mı Avrupa'da?" Batuhan'dan cevap: "Valla açık söyleyeyim ben pek futbol seyretmem. Milli takım maçları hariç hiç seyretmem futbol maçı." Burada Batuhan bir sürü isim sayabilirdi ama saymadı. Bu samimiyet zaten güzel olan. Eskişehir taraftarını ne kadar çok sevdiğini de söyledi. Ha bir de Yusuf Şimşek için "Yusuf abi telefon kulübesinde bile adam geçer" dedi. Yusuf'un Doğa'yı birkaç kez çalımlayıp Holosko'ya asist yaptığı maç için ayrıca "dakika 80 olmuş, maç zaten 1-0 kazanma şansımız yok" gibisinden şeyler de söyledi. Futbolculardan klasik yorumlar duymamak çok güzel, Batuhan inşallah hiç değişmez, hep böyle samimi olur ve gollerini atmaya devam eder.

5 yorum:

kutay dedi ki...

ben de bunu yazacaktım gs-paşabahce macına takıldım. ama en öenmli şeyı unutmussun. fenerbahce macı oncesi gece kulubune gıtmesı içinm dedikleri.
"o zamanlar ufaktım daha 17 yasındaydım, gecen ay 18 oldum herşey değişti artık"

peralta dedi ki...

abi ben de seni ariicaktım paşabahçe maçına bak diye ama programa takıldım arayamadım. kalp kalbe karşıymış. orhun ene'yi de seviyoruz.

Adsız dedi ki...

muhabetiniz bol olsun

Ufuk Akyol dedi ki...

bi de şu sözü unutulmazdır batunun.ikii sene önce spiker sorar -"akranlarına göre boyun baya uzun"

batu: "abi benim herşeyim uzun"

Adsız dedi ki...

oooo meyhaneye dönmüş bura.