Cuma, Haziran 26

Oyuncu Alışverişi


Aziz Yıldırım'ın Arda için yaptığı teklif şaka mı ciddi mi belli değil ama boş kalan yaz gündemini doldurmaya yetti. Şu anda tartışılan 3 büyükler arasında oyunu alışverişi olsun mu olmasın mı? En son diyeceğimizi ilk söyleyelim: Olmasın.

Olmasın ki bu oyunun tadı devam etsin hala. Fenerli Ümit, Galatasaraylı Tugay, Beşiktaşlı İbrahim gibi adının başına sıfat alan topçular çoğalsın. Avrupa Gol Kralları, 3.sınıf televizyon programlarında muhabirlik yapmasın.

Bugün sormuşlar 3 büyüklerin eski başkanlarına. Konu hakkındaki düşünceleri açıklamış. Ali Şen yine almış sazı eline. Türkiye'deki herşeyi ilk yapan o olduğu gibi bunu da ilk o yapmış. Erdoğan Arıca, Engin Verel transferleri ilkmiş. Şenol-Birollar, Kadri Aytaçlar daha önce yaşanmamış sanki. Konu bu da değil zaten. Ali Şen Figo, Laudrup örnekleri verip şunu diyor:

"Bence hiç bir mahsuru yok, tersine tribünlere de büyük heyecan gelir."

Bunun Türkçesi, "tribünler gerilir, olaylar çıkar futbol endüstrisi ekmek yemeye devam eder. Avrupa'dan örnekleri verir Türk taraftarını vandal olarak gösteririz aradan sıyrılırız."

Figo'ya kesik domuz başını Ahmet, Mehmet atsa ne olurdu acaba?

Futbolun güzelliği, naifliği adına mahallenin abileri başka mahallerde top oynamasın mümkünse. Artık babalar çocukların futbolcu isimleri koyamıyor. Korkuyorlar çünkü. Çocuklar isimsiz kalmasın, Ardalar, Tuncaylar, Nihatlar renk değiştirmesin.

1 yorum:

Vivadi dedi ki...

takım tutar gibi ardayı tutuşunuz ne zaman bitecek acaba-böyle futbolcu fanatiği yazarların yazı yazması güzel olmamakta*