Cumartesi, Haziran 20

Serdar Kulbilge Gençlerbirliği'nde


Serdar Kulbilge, Hasan Ali Atasoy'un deyimiyle Serdar Coolbilge, Gençlerbirliği ile imzaladı.

Serdar iyi bir kaleci. 2004 yılında Olimpiyat Stadı'nda 0-0 biten Galatasaray-Bursaspor maçında kalede o vardı. O sene Bursaspor küme düştü. Alt ligdeyken kale sürekli ondaydı. Serdar Kurtuluş ve Egemen Korkmaz'ın yer aldığı geri dörtlünün arkasında bekliyordu. Sonra Fenerbahçe macerası başladı. Yedek olur derken as kaleci oldu. Kazanılan şampiyonluklarda büyük payı oldu. Milli takıma kadar yükseldi.

Sonra kötü bir transfer dönemi geçirdi. Bunda Fenerbahçe yönetiminin de hatası vardı belki de. Sonuçta, form durumuyla alakalı olmadan, sadece maddi durumlarda yaşanan anlaşmazlık nedeniye İstanbul'dan ayrıldı. Şampiyonluğa oynayan takımdan, küme düşen takıma gitti. Orada da ikinci yarıda tatsızlıklar oldu. 2-5'lik maçta sakatlanmasa maçı alırdık belki. Yerine giren Kılıçaslan bir penaltı kurtardı, formayı da kaptı.

Şimdi Ankara'da Serdar. Kariyerinde ilk defa Marmara'nın dışına çıkıyor. Yetenekli bir kaleci olduğunu ve atılım yapması için son şansı olduğunu düşünüyorum. Keza 29 yaşında. Hakan Arıkan'dan daha iyi olduğunu tartışmamıza gerek yok. Milli takıma hala girebilir. Herşey onun elinde.

Hiç yorum yok: