Çarşamba, Haziran 24

Efes Pilsen'den İlk Bomba


Hayranlıkla izlediğimiz bir adam daha İstanbul salonlarında boy gösterecek. Efes Pilsen, geçen seneki büyük hüsranı unutturmak için ilk bombasını patlattı. Tau Ceramıca'nın yıldızı Igor Rakocevic'i takıma dahil etti.

Efes'in yabancı oyuncularının Euroleague için yetersiz olduğunu düşünüyordum. Bu senenin ilk transferini ise kimsenin ilk etapta birşey diyemeyeceği, tartışılmayacak bir yabancıyı getirerek halletti. İlk etapta diyorum, çünkü sezon başaldıktan sonra eğer beklenen verim sağlanamazsa eleştirmek kaçınılmaz olur. Ama burada eleştirilecek Efes yönetimi veya teknik heyeti olmaz. Oyuncu bekleneni verememiş olur.

Türk baketbolu 2010'a hazırlanırken, 2001'de Türkiye'den altın madalya ile dönen Rakocevic İstanbul'a geliyor. Euroleague sayı kralı Igor bakalım Abdi İpekçi parkelerinde neler yapacak?

Bu arada bayan basketbolda da Galatasaray Sophia Young ile anlaştı. 3.senesini yaşayacak İstanbul'da. Yazı WNBA'de geçirdikten sonra İstanbul'a gelecek. Young iyidir severiz. Marina Kress'i de en son Belarus formasıyla izledik. Peki Augustus nerede? Kalacak mı gidecek mi hiçbir şey bilmiyoruz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

augustus'un ön çapraz bağları koptu. ışıl ile aynı sakatşığı. bi kaç güne kadar ameliyat olacak ama bu sezon için yetişmesi zor.