Çarşamba, Haziran 17

Çarşamba


Evet, çarşamba diyorduk iki gündür ve o gün geldi. Ne yazık ki maçı izleyemeyeceğim. Maçın skorunu öğrenmezsem gece FB TV'den tekrarını izlerim. Şu maçın hakkı, daha daha doğrusu bu serinin hakkı son maça kalmasıdır. Bugün gergin tansiyonlu bir maç oynanırsa güzel olur. Gergin, agresif maçlar güzeldir.

Rasim 6 maç cezalı, yok. Efes biletleri 110 TL. Mahmut Uslu'nun dünkü canlı yayınından Fenerbahçe'nin hırslı olduğu görülüyor. Bu hırs sayesinde ya maçı kazanırlar, ya da Efes şampiyon olur. Hırsı doğru kullandırmak da tamamen Fenerbahçe taraftarının elinde. Daha önce alışık olmadıkları bir durum içindeler. Eskiden böyle maçlarda agresif olmak bir doğallıktı onlar için, şimdi ise canı yanmış durumuna düştüler. Cevap verme ihtiyaci hissediyorlar. Alışık olunmayan bir durum. Bakalım nasıl davranacaklar?

Türk sporu için Fenerbahçe'nin yenmesini istiyorum. Bir Galatasaraylı olarak da ezeli rekabetin gereği olarak Fenerbahçe'nin yenilmesini. Galatasaraylılığım, değil Türk sporundan, hayatımdaki herşeyden daha önemli olduğu için Efes'in galibiyetini istiyorum. Umarım şampiyon olurlar ve şampiyonluklardan sonra şubeyı kapatan Tofaş-Ülker gibi çekilirler.
Bu arada buraya Fenerbahçe yazdık ama Mahmut Uslu okursa çok kızar. Fenerbahçe Ülker olacak takımın adı. Mazaalah evden aldırırlar sonra, Haldun Üstünel'de yurtdışında oyuncu bakıyor, bizi koruyacak kimse de yok.

Hiç yorum yok: