Pazartesi, Mart 23

11'de Başlar 2'de Biter


Baş ağrıtan, gereksiz şekilde bizi (Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı) yoran lige bu hafta ara veriliyor. Gündemde milli maç olacak. Artık eski tadı vermese de milli maçların havası başkadır. Bir arkadaş grubuyla beraber izlenirse tadından yenmez, evde yalnızken Cnbc-e izlemek daha eğlenceli olur.

Bu milli maçta enteresan bir deneyim yaşayacağız. Saat 11'de başlayacak maç. Daha önce bu kadar geç başlayan herhalde Sevilla-Beşiktaş maçıydı ki onu da televizyon vermemişti. Maçın bitişi ise 2'yi bulacak, çünkü aynı gün saatler ileri alınacak. Ortamdan mekandan eve dönüş 3 olacak. Yenersek tura çıkabilecek olan var mı? Peki ya alkol ne olacak? Bir gün sonra seçim var ne de olsa.

Kızların eve dönmesi gereken saatte milli maç. Bu iyi olur maç izlerken etrafta fazla hatun olmaz. Mı acaba? Artık kızlar da geç saatlere kadar dışarıda kalıyor, doğru.

Rüya gibi bir gün olacak. Yıllar sonra anlat kimse inanmaz:

"11'de milli maç vardı, maç bitti saat 2 olmuş, maçı kazandık son Avrupa Şampiyonu'nu yendik ama sokakta sevinen yok. Alkolle kutlayalım dedik, açık tekel bulmakta zorlandık, alkol yasağı varmış. Sonra sabah bir kalktık AKP-CHP maç yapıyor."

Hiç yorum yok: