Cuma, Mart 27

Euroleague Play-Off


Euroleague'de ikinci maçlar bu gece oynandı. 2 seri 2-0 oldu, 2 seri 1-1 oldu. Önce 1-1 olanlar. İlk maçı kazanan Panathinakos Siena karşısında istediğini alamadı. Partizan'ndan sonra herhalde son 8 arasına kalan "en inanmış takım" olan Siena son periyottaki oyunuyla Yunan deplasmanından 79-84'lük bir galibiyetle dönerek saha avantajını eline geçirdi. Gecenin tek deplasman galibiyetine imza attı İtalyan ekibi.


İki İspanyol takımının karşılaştığı eşleşmede ilk maçı kazanan Tau Ceramica bu sefer Barcelona'ya direnemedi. Katalanlar kendi evlerinde 23 sayı farka ulaşarak durumu 1-1'e getirdiler. Ersan bu maçta 16 sayı 10 ribaund ile oynadı. Lakoviç ise 17 sayı attı.


Diğer bir İspanyol Real Madrid ise 2-0 geriye düştü. Olympiakos Yunanistan'da bugün oynanan 2 maçtan galibiyet çıkaran tek Yunanlı olarak sadece Real'i yenmedi ezeli rakibi PAO'ya da hava attı. Aynı şekilde Real, Barca'nın yaptığını yapamadı.


Şampiyonuğu üzerine bahis oyandığım CSKA, Partizan'ı bu sefer zorlanmadan geçti. Maçın başında yakaladığı farkı koruyan Ruslar 27 sayıyla kazandılar. İddia bülteninden çıkarılan maçta CSKA 2-0'ı yakaladı ve Belgrad'ın ateşine bu avantajla gidecek. Ve ne olursa olsun hala turun en merakla beklenen eşleşmesi bugün 27 sayı fark yemelerine rağmen Partizan sayesinde budur. Belgrad maçları çok çetin geçecek.
Üçüncü maçlar salı günü....

Hiç yorum yok: