Salı, Mart 10

Amerika'da Tez Konusu

"Rusya'ya buradan gidiliyor değil mi?"


Bir kulüp nasıl yönetilemez. Tezin konusu bu olmalı. Tarihe geçecek hatalara devam ediyor Galatasaray yönetimi. Oğuz Dizer'in deyimiyle Adnan 1 ve Adnan 2. Geçen hafta Meira gidiyor dendi, sonra gitmedi, şimdi yine gitti haberleri var. Hayırlısı olsun.


Meira'nın transferi hakkındaki görüşlerimi geçen hafta yazmıştım. http://pivotsantrfor.blogspot.com/2009/03/haftann-talihlisi.html Ama şimdi işler değişti. Değişen ne Meira ne de ben. Galatasaray yönetimi tabiri caizse saçmalamıştır. Ve ilerleyen günlerde karar alacak olan mercii onlar olduğu müddetçe içimde hep bir tedirginlik olacaktır. Çünkü şunun hiç bir mantıklı açıklaması olamaz:


7 Milyon euroluk cazip bir teklifi rededip bir hafta sonra 6 milyon euroya aynı futbolcuyu satmak. Ayrıca ilk seferinde satmama nedeni önemli maçların olması. Ama bu sefer futbolcuyu sezonun en önemli deplasmanından 2 gün önce satmak. Yazık diyeceğim ama alıştık biz artık.

2 yorum:

mondo trasho dedi ki...

Yahu bu 7 milyon euro'nun doğruluğunu nereden çıkardınız? Basının her yazdığı doğru mu oluyor? Aksine aynı teklifle ya da daha üstü bir parayla gelmiş olmalı Zenit. Zenit ilk etapta alamayınca, ikinci etapta mı parayı mı düşürüp dikilecek Galatasaray'ın karşısına? Mantık sınırlarını zorlayan bir durum. İlla ki karamsar ve aleyhte düşünmek pek revaçta bizim spor düşünen, izleyen insanlarımızda.

kutay dedi ki...

@mondo trasho
tabi ki kesin bilgi yok elimizde amma illa ikinci teklif daha çok olacak diye bir şey yok.
ev alacaksın 10 lira önerdin, adam dedi ki "benim oğlum evlenecek veremem." sonra baktın çocuk evlenmekten vazgeçti, adam tam hayıflanıyor "bizim evi de satammastık, keske satsaymışız" sen bunu öğrenince adama ikinci defa çıkıyorsun diyorsun ku "ben 10 lıraya baska bir ev buldum ama onu almak istemıyorum, seninkini 8.5'a ver bana." burada "bu 2.tekilf, ilkinde 10'a vermedim şimdi de 10dan asağıya vermem" demez adam.
kesin bilgi yok elimizde muhakkak söylenenlerden yola çıkıyoruz, ama her zaman ikinci teklıf daha yüksek olmaz.