Çarşamba, Mart 25

3 Günde 4 Maç


İzmir Süper Lig'e uzak kalsın futbol tüm heyecanıyla devam ediyor orada. Süper Lig'de olmak veya olmamak hiç mesele değil. Türk futboluna ve gençlerine bu kadar fırsat veren bir şehir olması takip etmek için yeter. Türkiye'de futbolun ilk oynanan şehrinde bu hafta da futbol şov yaşanacak.Perşembe günü 13.30'da Göztepe 2 sıra ve bir puan üstündeki Kahramanmaraşspor'u konuk edecek. Kazanırsa ikinci sıraya yerleşebilir. Cuma günü Bucaspor, Van Belediye'yi konuk edecek. Şirin ve coşkulu stadyuma sahip takım kazanırsa liderliğini devam ettirecek. Maç 15.00'de başlayacak. Göztepe ve Buca'nın 3. ve 2. Lig yükselme gruplarında oduğunu hatırlatalım.

İzmir'in diğer iki takımı da Süper Lig yolunda. Yani İzmir'de herkes büyük düşünüyor. Cuma 20.00'de Karşıyaka, Giresunspor'u cumartesi 20.00'de Altay, Diyarbakırspor'u konuk ediyor. İki maçın da naklen yayını olacak.
Fakat maçların hangi stadyumlarda oynanacağı tartışması devam ediyor. İzmir kulüpleri birleşşin diyerek ahkam kesenler bu problemi göz ardı etmeye devam etsinler. Ne kadar çok kulüp o kadar büyük rekabet. Ne kadar büyük rekabet o kadar çok heyecan. Ne kadar heyecan o kadar güzellik. Süper Lig'de olmasalar da olur, varlıkları yeter.

Hiç yorum yok: