Perşembe, Mart 5

Kıyas


4 sene hem Türkiye'de hem Avrupa'da zor yenilen bir takımdı Galatasaray. Kadro çok sağlam olduğu için fazla transfere ihtiyacı olmazdı. Az transferler yapılırdı. İlk şampiyonluktan sonra yapılan transferlerden biriydi Mehmet Gönülaçar.

Gaziantepspor'dan gelen futbolcu "yeni Hakan Şükür" olarak lanse edilmişti. İstanbul yılları Hakan Şükür'ün İtalya yıllarına benzedi. Başka da ortak nokta yoktu. Belki de bir futbolcu için en zor şey bir kıyasın içine dahil olmaktı. Üstelik bu isim Hakan Şükür olunca zorluk 2 misline çıkıyor.

Mehmet Gönülaçar Galatasaray'dan ayrıldı Beveren'e falan gitti. Gezdi dolaştı unutuldu. Hakan Şükür ise her attığı adım ile olay haline geldi. Ama o da futbolu bıraktı. Sonrasında yorumculuğa başladı. TRT'de karşımıza çıkıyor.

Peki Mehmet ne yapıyor? O da TRT'de. Tartışılan kanal TRT Şeş'in spor programına yorumculuk yapıyor. Bu sefer de kıyası kendi yapıyor. "TRT Şeş'in Hakan Şükür'üyüm." Bazen hayatınız nereye doğru giderse gitsin illa aynı kişiler bir şekilde yolunuza çıkar.

Hiç yorum yok: