Çarşamba, Mayıs 20

Bütün Kızlar Mesuttur


Bir kızdan hoşlandınız. Çok beğendiniz. Ama kız sizin mahalleden değil. Daha doğrusu eskiden sizin mahallede oturuyormuş. Babalarınız tanışıyor o sayede kızı gördünüz. Neyse işte gördünüz ve çok hoşlandınız. Kıza hislerinizi açtınız. Ama kız dedi ki; " çok teşekkür ederim ama ben yıllardır aynı çocuktan hoşlanıyorum, o da beni seviyor yakında nişan yapacağız hatta."

Her gururlu ve efendi Türk genci gibi taş basar gidersiniz, doğrusu bu. Biz de öyle yaptık. Mesut, Almanya'yı tercih etti saygı duyduk. Ne de olsa o oralı. Orada doğmuş orada büyümüş. Ama Mesut'un içinde de biraz Türklük varmış. Daha doğrusu Türk kızlarının çoğuna benziyormuş. '' Stadın bizi destekleyeceğini biliyorum.'' demiş zat-ı muhterem. Hemen hemen buna benziyor yani dediği. Bu ne şımarıklıktır. Tamam sahaya çıkınca "Mesut'a bak" deriz, gözler ona farklı bakar ama o kadar. Niye bu kuyruk sallama çabaları, senin sevdiğin yok mu? Bize mi muhtaç kaldın şimdi?

Hoşlandığınız kız evleniyor. Bir gece mahalleye uğruyor. Mahallede misafir edersiniz. Ama bu kız milleti o bir gece de sizi tahrik etmeye çalışır. Vallahi yapar. Aman diyim siz olun, yüz vermeyin, sabah olunca evine geri dönecek çünkü. Yakışmaz böyle şeyler gururlu adama.
Başlığı da Peralta anlamıştır, gerisi önemli değil.

3 yorum:

ERKUT dedi ki...

benzetmeden çıkılan yol anlatılmak istenene cuk oturmuş.Aynı fikirdeyim.

B. dedi ki...

yazı hoş olmuş
mesut okumalı bu yazıyı
o alamanyalardeyken (böyle bir deyiş vardır değil mi :)) bu tip açıklamalar yapmıyordu
alman milli takımını seçtim hoşgörü bekliyorum o kadar

Sinan Yılmaz dedi ki...

Süper...
Hiç bir kadın kapı kapatmaz ve ilgi en çok hoşlarına giden şeydir.

Tabi senin karizmanla da doğru orantılı...
10 yıl abartılı bir ilgi göster. Onun gözünde karizman olmadığı sürece değeri yoktur bunların...
Hatta adı o zaman köpeklik olur...

:) Ben bu tarz şeyler yaşamadım gördüklerimden söylüyorum...

Benzetme süper olmuş, eline sağlık