Cuma, Mayıs 8

Kült İsim Zaza Enden


''Önceki sabah Moskova'dan bir telefon geldi. Avukat aradı, sana miras kaldı deyince kamera şakası yapıyor sandım. Ama anlattıklarını dinleyince mirasın kaldığını anladım.
Moskova'da vefat eden amcam beni çok severdi.. Bu yüzden mirasını 2 oğluyla birlikte bana bırakmasına şaşırmadım.. Ancak avukat amcamın mirasını alabilmem için vasiyetine bir şart koyduğunu söyledi. Bu da benim bir evlilik yapıp, 5 yıl süreyle bu evliliği sürdürmem gerektiği yolunda. Amcam benim fırtınalı bir hayat sürdüğümü biliyordu. Bu yüzden aile hayatı yaşamam için vasiyete böyle bir şart yazmış.. Tabii bu telefon gelince hemen Gürcistan'da bulunan annemi aradım ve onu Türkiye'ye çağırdım. Annemin de olaydan haberi olmuş.. Şimdi pasaport işlemlerini hallediyorum. En kısa sürede Moskova'ya gidip, mirası almanın şartlarını öğreneceğim. Çünkü başka şartlarda varmış..''
Amcamın Rusya'da alışveriş merkezleri, daireleri, dükkanları, geniş arazileri vardı. 100 milyon dolar elime nakit olarak geçecek dersem yalan olur.. Mirasın ne şekilde kaldığını Moskova'ya gidince öğreneceğim. Hemen bir basketbol takımı kuracağım. Ve bu takıma Euroleague'de final oynatacağım.. Ne de olsa 100 milyon dolarım olacak.

Hiç yorum yok: